muhtemelen bende colorful olanı alacağım gibi duruyor
1767971056
göremedim hocam link iletme şansın varmı. aero serisi daha üst bir seri diyebiliyorum gigabyteın neden o fiyatta 2.el mi oluyor amazon depo acaba
bu akşam gaming gecesinden 5070 almayı düşünüyordum ancak gigabyteın termal ped yerine termal macun kullandığı bunun sızıntı yapabileceği ileriye dönük uzun kullanım için sorun yaşatabileceğini gördüm. 30k vermişken aradaki 1-2k farkın önemi olmuyor tüm markaların fiyatları birbirine yakın bu...
teşekkür ederim hocam denedim ama programda sadece monitörün arka tuşunda yapılan ayarlar var farklı bi kısım yok. 8bit rgb olarak kullanacağım gibi gözüküyor
1745401826
1745401874
hocam tam olarak o kabloyu kullanıyorum desem :ROFLMAO:
1745402001
yanında gelen kablo kısa olduğu için ikinci monitöre onun kullandım o kasaya daha yakın duruyor vatandan 2 metre 1.4 paugge almıştım o takılı şuan
1745400953
maalesef yine aynı. ekran kartım eski gtx 1070 kullanıyorum değiştiremedim daha :) ama ondan kaynaklanmaz diye düşünmüştüm ekran kartı mı yeterli değil acaba
https://www.n11.com/urun/samsung-odyssey-g65b-ls27bg652euxuf-27-1-ms-240-hz-curved-va-led-monitor-53209253?magaza=samsungturkiye&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
samsung kendi satıyor 11355tlye
thermalright olan için anakartında giriş olması gerek. fandan çıkan 2 tane kablo var bunların birisi zaten direk power supplyden gelen kabloya bağlanıp güç alıyor diğer kablo renk için onu argb veya rgb girişe takman gerekli yani sende yoksa fanlar çalışır ama ışık olmaz.
ışık olması için sana...
@Fantastiktürk hocam emeğine sağlık mükemmel incelemeler yapmışsın lenovo R27QE incelemenin de tamamını okudum konu hakkında çok iyi bilgilendirmeler sağlamışsın. 9999tlye dün vatandan sipariş vermiştim viewsonici ancak çok fazla kötü yorum gördüm hakkında bugün iptal ettim. nadiren hikayeli...
iade ettim bende çok kötü yorum sebebiyle mağazaya gidip samsung g6ya da bakıcam orda test edip alıcam mediamarktada aynı fiyata düşmüş bugün her yerde iniyor fiyatı viewsonicin
Daha önce farklı satıcılarda indirim olmuş bu civardaki fiyatlara ancak vatanda daha 2 gün önce 12.500tl civarı idi takip ediyordum bugün gördüm fiyatı ve direk satın aldım. 10k altına 2k 240hz ips ekranlı başka bi monitör bulunamıyor insanlar bu model için ölü piksel-ghosting sorunlarından...