Hogwarts görmekten sıkılmışsınız belki ama oyunda excalibur g770 laptop da oyuna girince ekran bi süre sonra göz kırpıyor gibi gidip gelmeye başlıyor arka arkaya yapmıyor rdr2 oynadım bundan önce sadece bu oyunda denk geldim bu duruma düzeltmenin bi yolu var mı normal kullanımda veya oyun...
epıcde batman arkham cıty oyunu var ds4 programı ile kullanıyorum normalde oyun kolu görmüyor 2 kol var ikisindede durum aynı oyunda nasıl kullanabilirim yardımcı olurmusunuz
Merhaba epicdeki indirimler nedeniyle batman oyunlarını almak istiyorum daha önceden oynamadım bu seriler iyi mi oynanır mı başka serileri var diye biliyorum önerdiğiniz başka seri var mı birde ana oyun yazıyor ama yinede sormak istiyorum 3 de oyun ek paket veya dlc değil degilmi bilenler...
Excalibur g770 laptop var 1 yıl 2 aylık ama 4 5 ay kullanildi temizlik yapılmadı hiç fanlar dan ara ara tak tık (televizyon kapali oldugu zaman gelen ses tarzinda ) ses geliyor sogutmasinda problem yok 60 veya 70 derecede arada 80 çıkıp düşüyor fanlar yağlanması soruna çözüm olabilir mi yardımcı...
Excalibur g770 laptop kullanıyorum fanlarin bulunduğu yerden cizirdi sesi geliyor oyuna girdiğim zaman fan hızıyla birlikte artıyor cihaz 1.5 yıllık fanlarin yağlanması gerekiyor olabilir mi sessiz ortamda veya kulağımı arkaya yaklastirmadigim surece ses duyulmuyor birde arada hizlanip...