TheCastiel isimli üyenin son içerikleri

1. T

Yardım Assasins Creed 3 remastered Türkçe yama sorunu

Çalışan yama buldunuz mu
  2. T

Ac3 Remastered Çalışan Türkçe Yama

merhaba ac3 remastered çalışan türkçe yama var mı internette cmd üzerinden kurulan animus projesinin yaması var ama onu kurunca oyun çöküyor başka yamada bulamadım yardımcı olurmusunuz
  3. T

İlk Defa Monitör Aldım Sorun Var Galiba

Amazon ve incehesapla görüştüm ikiside sorgusuz iade edin dediler ürünün fiyatının arttığını belirttim değişim istiyorum dedim incehesap ürünü gönderirken not yazıp belirtin ama kesin değişir diyemiyoruz dedi Amazon ise iade onaylandıktan sonra tekrar sipariş verin aradaki farkı Amazon bakiyesi...
  4. T

6 gün oldu
  5. T

Amazondan aldım ama satıcı incehesapdı değişim yaparlar inşallah fiyatı yükseldi
  6. T

İki Köşede var bende ortada yok sizin köşelerde düzgün mü
  7. T

Bastırınca oturuyor bırakınca tekrar eski haline dönüyor
  8. T

Alt kısımda plastik çerçeve kapattığı için gözükmüyor bahsettim yönler yatay kısmı bu arada
  9. T

İlk defa monitör aldım (LG UltraGear 27G523B-B) panelin sağ ve sol üst köşesi ortaya göre biraz dışarıda bastırınca geri gidiyor ama orta kısım sabit gitmiyor bu normal mi yoksa sorun mu var
  10. T

24 Veya 27 İnç Monitör Tavsiyesi

Yeni sistem aldım 24 ve 27 inç monitör arıyorum fiyatı uygun kaliteli görseldeki ürün iyi mi? kullanan var mı alınır mı veya başka öneriniz var mı
  11. T

Uygun Fiyatlı Monitör Önerisi

Merhaba monitör alacağım ama kalitesi vs nasıl bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
  12. T

Assassin's Creed Iıı Remastered İçin Çalışan Türkçe Yama

Yama cmd de işlem yaptı ondan sonra bozuldu Birkaç birsey denedim de olmuyor liberation açılıyor normal oyun açılmıyor
  13. T

ilk yama oyunu bozdu girilmiyor
  14. T

bunu nasıl uygulamalıyım oyunun klasörüne mi atayım
Geri