TheCC isimli üyenin son içerikleri

1. T

Keenetic modem ilk kurulum sihirbazı gelmiyor

Merhaba keenetic modem kullanıyorum reset attım interneti kurmaya çalışıyorum fakat ilk kurulum sihirbazı gelmiyor direkt olarak ana sayfaya atıyor
  2. T

Bu ayar bilgisayarıma zarar verir mi?

Merhaba, bi videoda işlemcinizin tamamını kullanın diye bir ayar gördüm aşağıya bıraktığım ss'de göründüğü gibi işlemci güç yönetimi ayarını herşeyde %100 yaptım. Gerçektende işlemcim 2,5 ghz'den 4,5 ghz'ye yükseldi fakat sürekli 4,5 ghz'de pcde sadece masaüstünde iken bile 4.5 ghz'de...
  3. T

Laptopum için optimizasyon uygulaması gerekli mi?

Merhaba, laptopum için uygulamalardan geride kalan küçük dosyaları silen oyunlar için pc'yi optimize eden vb. optimizasyon uygulamaları ne kadar gerekli? gerekliyse uygulama önerebilir misiniz?
  4. T

CS2 için en uyumlu windows ve nvidia sürümü nedir?

Merhaba arkadaşlar, hp laptop kullanıyorum 4060 ekran kartı ve i5 14500HX işlemcim var.Çoğunlukla cs2 oynuyorum en uyumlu windows ve nvidia ekran kartı sürümü nedir?
  5. T

1K Civarına Gamepad Önerisi

https://app.hb.biz/dHV2dxFIpfIF hocam bu nasıl
  6. T

1K Civarına Gamepad Önerisi

Merhaba, hikayeli oyunlar oynamak için kullanacağım 1K civarına kablosuz gamepad arıyorum.Ne önerirsiniz?
  7. T

Deadlockta davet atabilecek varmı?

hemen gelmez 1-2 güne kadar aksayabiliyo
  8. T

hocam kusura bakmayın sildiğimi yeni farkettim 1770317766 sanırım arkadaş yardımcı olucak
  9. T

hocam ben ekle dedimde oyunu silmişim
  10. T

https://steamcommunity.com/id/thekarub/ ekle beni
  11. T

Buradaki yazıyı değiştirmenin bir yolu var mı?

o zaman değmez hocam teşekkür ederim
  12. T

Buradaki yazıyı değiştirmenin bir yolu var mı?

Merhaba arkadaşlar buradaki bbura yazısını değiştirmenin bir yolu var mıdır?
  13. T

Pc'mde vpn veya dns kaydı yok fakat türkiye dışı serverlara bağlanıyorum.

evet hepsinde yaşıyorum ve bütün tarayıcılarda böyle
  14. T

Pc'mde vpn veya dns kaydı yok fakat türkiye dışı serverlara bağlanıyorum.

Merhaba, pc'mde vpn veya dns kaydı benim bildiğim kadarıyla yok.Fakat youtubeye girdiğimde youtube tr ye değilde DE'ye bağlanıyor.Hız testi yapmak istediğimde eskiden turkcell superonline yazardı şuan claudware dns yazıyor.Chrome ve diğer tarayıcılar siteleri çok geç açıyor. Ne yapmam lazım bunu...
Geri