Merhaba, HP laptop kullanıyorum.Laptopumda windows her güncelleme yaptığında sadece ana ekrandaki hz değerim düşüyor herhangi bir uygulamaya girince yeniden 144 hz oluyor (istisna olarak uygulama içinde siyah renkli yerlerde fareyi oynattığımda 60 hz olarak görüyorum).Bunu her seferinde intel...
önerdiğin server var mı acaba ben topluluk sunucusu arama kısmında filtreleri sıfırlamama rağmen sürekli yeniliyorum karşıma sadece 0 oyunculu serverlar çıkıyor.
Merhaba, BF1'e yeni yeni başlıyorum.
Uzaktan gövdeye tek atabilen gözcü silahı önerir misiniz? ve diğer sınıflar içinde iyi silahlar önerirseniz sevinirim.
Topluluk sunucusunda oynamakla operasyon oynamak arasında xp vb. hesap gelişimi için bi fark oluyor mu? Avrupa bölgesinde güzel sunucular...
Merhaba, FH6 almak istiyorum fakat daha önce nerdeyse hiç araba oyunu oynamadım bu yüzden pek bilgim yok.Bu oyunu klavye veya gamepad ile oynamak nasıl olur?
Merhaba, 144 hz laptop kullanıyorum.Uygulamalarda bi sıkıntı yok fakat ana ekrana gelince mouse hareketinden anlıyorum hz düşüyor.Bu niye olabilir?
Windows güncellemesi bunu tetikler mi?
Bütün sürücülerimin güncel olup olmadığını nasıl anlarım?
Merhaba, yeni bir bluethoot kulakiçi kulaklık alacağım.Bütçem 2k civarı.Düşük gecikme özelliğini mutlaka istiyorum ve oyun oynarkende kullanacağım için şarjının 3-4 saat gitmesini istiyorum.Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba, bütçem tercihen 1K civarı fakat 1.5K'ya çıkabilirim.Kablosuz (dongle ile) kulaküstü veya kulak içi olabilir (Kulakiçinde kablosuz oluyor mu bilmiyorum telefon kulaklıklarında gecikme oluyor).Ağır olmasın istiyorum.Mikrofonu ve ses kalitesi ortalama olan bi kulaklık arıyorum.Marka...