Merhaba, 1K civarına kablosuz telefon için kulaklık arıyorum.Kulak içi ve silikonlu olması tercihimdir.Şarjıda uzun süre giderse sevinirim.
Teşekkürker
Merhaba arkadaşlar, telefonuma tıkladığım bi linkten dolayı virus bulaştığını düşünüyorum.Ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırla ile sıfırlarsam düzelir mi?
Düzelmesse nasıl düzeltebilirim?
Merhaba arkadaşlar, dün akşam yaptığım windows güncellemesinden sonra cs 60 fpsde kalıyor normalde 300 fps civarı alıyorum fps_max0'da gördüğüm bi sorun yok.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Benim amacım iş olanağı değil zaten çalışıyorum.Kendimi geliştirip bunu ilk önce bi hobi daha sonra freelance olarak web sitesi,bot vb. satışını yaparak birazda olsa ek gelir elde etmek.
Merhaba arkadaşlar, ben normalde işi gücü olan birisiyim. Kendime işimden ayrı bir şekilde yeni bir kariyer başlangıcı yapmak istiyorum. Yazılım mı yoksa grafik tasarım alanına mı yönelmem gerektiğine karar veremedim. Kendimi yeteri kadar geliştirdiğimde yapabildiğim şeylerin satışınıda yaparak...
Merhaba son zamanlarda 5-10 hesapla haftalık droplardan para kazanan çok kişi görüyorum.
Bu yatırım sizce mantıklı mı?
Her hesapta her gün oynanması zorunlu mu?
Yardımcı olursanız sevinirim.