TheCiriterion isimli üyenin son içerikleri

1. T

Itopya Kendin Topladan Bu PC Alınır mı

Ben zamanla topladım 5 aydır fln topluyorum indirim firsat kovaliyorum ondan o kadar ucuza geldi
  2. T

Itopya Kendin Topladan Bu PC Alınır mı

Ekran kartı tercihine bir şey diyemem ama tek yerden toplamak ekonomik açıdan çok mantıksız ben mesela şuan aktif olark pc topluyorum herşeyi aldım ram kaldı sadece sağdan soldan indirimli veya ikinciel aldim 120-130k lık pc yi neredeyse 80 fln çözdüm şuan ama uğraşmak istemem tek yerden...
  3. T

🔥İndirim NZXT N7 Z890 9.299 TL

Sadece oyun için mi üretiliyor cpu lar? Render tarafında ne alcaz Intel almayıp
  4. T

360+Hz Monitör Önerisi

Olsun canın sağolsun fikir alışverişi için sağol 1787138360 Duruma göre bakarım belki alır denerim
  5. T

360+Hz Monitör Önerisi

5 tane kusurlu piksel var demiş
  6. T

360+Hz Monitör Önerisi

Görüntünün çok önemi yok ama çamur gibi de olmasın tabi fhd 24-26 inch bir monitör arıyorum çift monitör sistem kurmak istiyorum birinin hız değerleri diğerinin kalitesi iyi olsun istiyorum ne kadar mantıklı bir seçim bilmiyorum ama aklımdan böyle yapmak geçti Tepki süreleri iyi olan ghosting...
  7. T

❌İndirim Bitti! Ktc M27t6s 2k Qd-Mini Led Ips Beyaz Monitör 14.999 TL!

Konu mahşer alanı şimdi monitör arayan ama hiç bilgisi olmayan biri olarak kafam çok karıştı bu ürün alınır mı alınmaz mı
  8. T

Açılı Riser Kablo Sorunu

Elimde palit gamerock rtx 5070ti ekrana kartı var ve bunu dikey ama açılı bir şekilde kullanmak istiyorum buna uygun riser kablo kiti alcam fakat kartımın pci kilit tırnağı kırık (görsel koydum) sorun çıkarır mı bilemedim Kasa antec c7 Anakart asus rog stirx b860 f
  9. T

🔥İndirim Enermax ARGB 360mm Sivi Sogutucu 2986 TL

İntel core ultra 7 270k plus var bunu mu almalıyım yoksa Arctic liquid freezer 360 mı alayım
  10. T

❌İndirim Bitti! İncehesap | Gecenin Yıldızı | 14.08.2026

evet bakalım bu hafta ne verecek bu balon etkinlik
  11. T

🔥İndirim Hepsiburada Visa Kart 2.000 TL İndirim [Hb Premium]

indirim kod hikaye girsen herhangi bir sitede alcağın fiyatın 2 katı direk her şey
  12. T

🔥İndirim NZXT C850 Atx 3.1 Tam Modüler 80+ Gold Psu // 6.108₺ (Tier A)

ben bitane aldım toryy200tl kodu ile 200 lira daha ucuza geliyor 4 taksit peşin fiyat iyi bide vakıfbank uygulamasından kampanyaya katıldım 300tl cashback toplamda 5800 tl fln geldi iyi fırsat bence
  13. T

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 7 Ağustos 23:00

Vallahi zar zor işlemci anakart ssd aldım kaldı elimde gerisine güç yetmiyor para biriktiriyorum yetişmiyor zamlara bu gidişle vazgeçip elimdekileri de satacam gibi abi heves kursakta kaldı
  14. T

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 7 Ağustos 23:00

Abi bunlar indirim fln değil ya ne bu fiyatlar
  15. T

RTX 5070 Ti Uygun Fiyat Bence ?

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-pny-rtx-5070-ti-oc-vcg5070t16tfxpb1-o-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,1148267835.html Fiyat nasıl bence uygun gibi
Geri