TheDarkmiss isimli üyenin son içerikleri

1. T

Kendimi geliştirmek konusunda yardıma ihtiyacım var.

Öncelikle zaman kaybettiğini düşünme aynı yaştayız ama ben hazırlık okudum aynı zamanda bölüme başlayacağız ben yazılım mühendisliği okuyorum o yüzden seninle aynı isteklere sahibim diyebilirim ybs okuyan arkadaşlarımın derslerinden gördüğüm kadarıyla çok fazla yazılım dersleri yok bu biraz...
  2. T

80K sıralamada yazılım mı kimya mühendisliği mi mantıklı

Hocam nereyi kazandınız acaba ? 1752452622 Siz nereyi kazandınız Hocam ?
  3. T

Yazılım mühendisliği mi Elektrik Elektronik Mühendisliği mi?

Merhaba şu anda yazılım mühendisliği okuyorum 1. sınıfa geçeceğim bölümü severek yazdım umutlarım vardı fakat son zamanlarda yapay zeka gözümü çok korkutmaya başladı bölüme dair bir şey bilmediğimden yapay zekanın risk oluşturup oluşturmayacağını da bilmiyorum bölümümde gömülü yazılım veya siber...
  4. T

Yazılım mühendisliğinden bilgisayar mühendisliğine AGNO ile geçiş var mıdır?

Merhaba ben şu an yazılım mühendisliği okuyorum AGNO ile başka bir üniversitede bulunan bilgisayar mühendisliğine geçebilir miyim? Yapay zekaya sorduğumda evet diyor yine de bilgisi olan var mı?
  5. T

Yapay zeka Yazılım Mühendisliğini bitirir mi

Hocam öncelikle tahsilinizi merak etmekteyim dediğim gibi ben yazılım mühendisliği okuyorum bu işin mühendislik temelini öğreniyorum alaylılarla aynı kefede olmak istemem ve bahsettiğim alan uygulama tasarımı değil gömülü yazılım ve siber güvenlik alanı bu alanlarda çalışanlar mühendis...
  6. T

Yapay zeka Yazılım Mühendisliğini bitirir mi

Merhabalar ben yazılım mühendisliği okuyorum 1. sınıfa başlayacağım mezun olunca gömülü yazılım veya siber güvenlik üzerine çalışmak istiyorum. İleride yapay zeka mesleğimi bitirir mi ? Konu hakkında bilgisi olanlara soruyorum. Bir diğer husus ise neden yazılımı bitirecek diyor herkes madem...
  7. T

Ders Çalışma Alışkanlığınızı Nasıl Kurdunuz

Aynen Hocam onu söylemeyi unuttum eğer arkadaşlarınla gidersen gerçekten ders çalışacak disiplinli kişilerle git yoksa 10dklık mola oluyor sana 1 saat
  8. T

Ders Çalışma Alışkanlığınızı Nasıl Kurdunuz

Hocam öncelikle üni okuyor musunuz hazırlanıyor musunuz bilmiyorum ama bir üniversiteli olarak hazırlanıyormuşsunuz olarak düşünüp tavsiye vereceğim ben 2024 de sayısal 27k yaptım ben de ders çalışamıyordum ama sonradan sürekli kütüphaneye gitmeye başladım hem gidince yeni insanlarla...
  9. T

Mühendislikte yüksek ortalama zor mu

Bu derslerin hepsi açılmıyor bunu da hatırlamak lazım itüde hepsi açılıyor derseniz bilemem
  10. T

Bilgisayar mühendisliği ve Yazılım mühendisliği farkı

Hocam haklısınız aslında konunun amacı bu değildi sonradan buraya doğru kaydı size güveniyorum konuyu uzatmaya da gerek yok iyi günler
  11. T

Hocam yani savunma sanayide çalışamaz mıyım
  12. T

Hocam bizde gömülü yazılım dersi de var bölüm seçmeli olarak o dersi seçmeyi düşünüyorum mezun olunca da oradan devam etmek gibi bir düşüncem var
  13. T

Seng mezunu çalışamaz mi hocam gömülü yazılımda
  14. T

Hocam savunma sanayide gömülü yazılım üzerine çalışmak örneğin bir roketin yön bulmasındaki yazılımını yazmak veya bir radarın gps sisteminin yazılımını yazmak veya uçaktaki bir silahın hareketlerini kontrol eden kodlarını yazmak istiyorum bir siber güvenlik veya web tasarımı gibi sadece sanal...
  15. T

Hocam Analysis of Algorithms varmış ama geri kalanlar yok zaten onlarda donanım dersi bizde olmaması normal ama bence şuanki şartlarda donanım almamamız dezavantaj değil ne de olsa hangi ceng mezunu donanımda çalışıyor ki ülkemizde hepsi yazılım mühendisi olarak çalışıyor çevremde ben ceng...
Geri