TheDarkSlayer isimli üyenin son içerikleri

1. T

Ryzen 7 9800x3d tray işlemcide yan tarafta pürüzler var Normal Mi

Çok teşekkür ederim. Onur anakartta baya etraflı kırılmalar da vardı ondan değiştirdim. Anakartinda AMD aldım ondan değişmek istemiyirum
  2. T

Arkadaşlar iade edip Dfs bilgisayardan aldım. Onda çok daha temizdi sadece işlemcinin üzerinde bu şekilde tek leke vardı. Sorun olur mu bilmiyorum. Çok iyi paketlenmisti. Ama emin olamadım fikriniz nedir
  3. T

Tamamdr hocam yarın deneyeceğim. Yorumlarınız için teşekkürler. Sonuçları sizle paylaşırım ☺️
  4. T

AMD Ryzen 7 9800X3D TRAY 5.20GHz 96MB AM5 Kutusuz Fansız İşlemci (Distiribütör Garantili) https://amzn.eu/d/dOC6Z3N
  5. T

Hocam Amazon üzerinden aldım. İletişime geçmeye çalıştım ama ürün desteği bulunmuyor yazdi
  6. T

Hocam beni kenardaki sorun değil de altın kaplamanın Ora çok endişelendiriyor.
  7. T

Hocam özellikle son fotoğraftaki altın üzerindeki çizgi çok canımı sıktı. Sorun olmaz dimi
  8. T

Teşekkürler hocam ☺️
  9. T

Ryzen 7 9800x3d tray işlemcide yan tarafta pürüzler var. Resim olarak ekledigim gibi. Bu normal mi. Ürün orijinal gibi. Amazondan aldım ve yorumları 5 Yıldız. Renk olarakta sahte gibi değil. Chat gpt sorunca o da bana bunun normal fabrika puruzundedi. Ama emin olamadım. Siz bakar mısınız ...
Geri