Kulakiçi kulaklık arıyorum. Benim için gürültü engelleme vs değil de daha çok dışarıdayken yüksek sesli kaliteli şekilde müzik dinlemek önemli. Bu mu alınır yoksa varmıdır başka önerilebilecek güzel bir kulaklık. Normalde aklımda Anker liberty 5 vardı
Kulaklıkla konuşmasını sevmediğim için gürültü engelleme vs bana lazım değil. Fakat yüksek sesli keyif alarak müzik dinleyebileceğim kulak içi kulaklık ne önerirsiniz. Rüzgarda tıklama yapması gibi sıkıntıları olmayan tecrübe ettiğiniz modellerden.
Not: Dinlediğim müzik türleri karışık pop...
Benimde kulaklık ihtiyacım var konulara baktım istediğim bir şey bulamadım. Böyle müzik dinleme keyfini çok iyi hissedeceğim kulaklık var mıdır ya ne almalıyım 4-5k ya çıkabilirim :D
Bende de var benzer bir sorun. Pc ilk açıldığında donuyor herhangi bir şey yapamıyorum. kapatıp açınca düzeliyor. Bazen çok sık bazen az yapıyor. 120bin de para gömdüm yani can sıkıcı. İnternette de bir şey bulamadım. Yakında bende konu açacağım buradan. Bir gün denk gelip sorunun videosunu...
Tamam. Oyun isteği gitmesi normal ya bende de aynı durum var ama pcyi satsam geri isteyeceğim online oynamadığın sürece çok bağımlılık yapmıyor oyunlar bence pc yi küçültebilirsin yada laptop dediğin gibi mantıklı