TheDayOFDooM isimli üyenin son içerikleri

1. TheDayOFDooM

Bios'tan İşlemci ve Ram Overclock Yaptığımda PC Başlatılamıyor.

Anladım inşallah sorun çözülür ya. Benim 120bine yeni aldığım bu bilgisayarda bile sorun var yani bende bulamadım sıkıntı sorun ne
  2. TheDayOFDooM

İnşallah bu kadar kolay çözülür. Sonucu paylaşmayı unutma. Daha sonra geçmiş konulara bakmaya gelen birisi olursa görür bende merak ettim :)
  3. TheDayOFDooM

❌İndirim Bitti! 358,54 TL—Sensodyne Diş Eti Bakımı Diş Fırçası 12 Adeti

Aldım bakalım. Bide diş macunu gelirse tamamdır :D
  4. TheDayOFDooM

🔥İndirim Nothing Ear (A) 5999 Yerine 3599 Beymen.Com Da

Mi 10t den S26 yada s27 çıktığında samsunga geçmeyi düşünüyorum ama o zaman gerek yok böyle bir şey almaya tamamdır. Sağolasın 😀
  5. TheDayOFDooM

Hediye gelmiş. boş duruyormuş
  6. TheDayOFDooM

Soğutma yetersiz kalıyor yada güç kaynağının yetersiz kalmasından kaynaklanıyor olabilir
  7. TheDayOFDooM

Samsung galaxy buds4 pro var yaşadığım yerde birisi kapalı kutu 6k civarında satıyor. Bu model nasıl olurdu :D
  8. TheDayOFDooM

Kulakiçi kulaklık arıyorum. Benim için gürültü engelleme vs değil de daha çok dışarıdayken yüksek sesli kaliteli şekilde müzik dinlemek önemli. Bu mu alınır yoksa varmıdır başka önerilebilecek güzel bir kulaklık. Normalde aklımda Anker liberty 5 vardı
  9. TheDayOFDooM

5 Bin TL Kadar Bluetooth Kulak İçi Kulaklık

Bugün iş yerinde araştırayım teşekkürler hocam🙏 Anker liberty 5 e bakmıştım sadece. Bugün siparişi geçeceğim
  10. TheDayOFDooM

5 Bin TL Kadar Bluetooth Kulak İçi Kulaklık

Kulaklıkla konuşmasını sevmediğim için gürültü engelleme vs bana lazım değil. Fakat yüksek sesli keyif alarak müzik dinleyebileceğim kulak içi kulaklık ne önerirsiniz. Rüzgarda tıklama yapması gibi sıkıntıları olmayan tecrübe ettiğiniz modellerden. Not: Dinlediğim müzik türleri karışık pop...
  11. TheDayOFDooM

🔥İndirim Xiaomi Redmi Buds 8 Lite Kulak İçi Kulaklık 1.049 TL

Benimde kulaklık ihtiyacım var konulara baktım istediğim bir şey bulamadım. Böyle müzik dinleme keyfini çok iyi hissedeceğim kulaklık var mıdır ya ne almalıyım 4-5k ya çıkabilirim :D
  12. TheDayOFDooM

Bilgisayarım Oyun Sırasında Kendiliğinden Yeniden Başlıyor

Bende de var benzer bir sorun. Pc ilk açıldığında donuyor herhangi bir şey yapamıyorum. kapatıp açınca düzeliyor. Bazen çok sık bazen az yapıyor. 120bin de para gömdüm yani can sıkıcı. İnternette de bir şey bulamadım. Yakında bende konu açacağım buradan. Bir gün denk gelip sorunun videosunu...
  13. TheDayOFDooM

Sistemimi Satıyorum Fiyat Yardımı

Kararını kesinleştirdiysen bence toplu şekilde de ilan aç ayrı ayrıda. tabi ücretlimi bilmiyorum.
  14. TheDayOFDooM

Tamam. Oyun isteği gitmesi normal ya bende de aynı durum var ama pcyi satsam geri isteyeceğim online oynamadığın sürece çok bağımlılık yapmıyor oyunlar bence pc yi küçültebilirsin yada laptop dediğin gibi mantıklı
  15. TheDayOFDooM

Hangi ilde yaşıyorsun
Geri