TheDe isimli üyenin son içerikleri

1. T

Blackshark v2x ses sekmesi

Geçtiğimiz hafta satın aldığım blackshark v2 x de ses sekmesi sorunu yaşıyorum yani izlediğim videonun fln sesi karşı tarafa iletiliyor. ama işin ilginç yanı mikrofonu takmadığım zaman bile ses karşı tarafa gitmeye devam ediyor. İnternette denemediğim bir çözüm kalmadı. Yok mu bu işin bir çözümü
  2. T

Monitor hertz değiştirince ekranın altı bozuluyor

Modeli kontrol ettim Asus VA24EHE. Ayrıca eğer panel arızasıysa çözümü var mıdır?
  3. T

Monitor hertz değiştirince ekranın altı bozuluyor

Konu başlıktaki gibi, monitörüm 75 hz olmasına rağmen hz değerini 75'e aldığım zaman ekranın altı ekteki gibi bozuluyor. Pc yi yeniden başlatmak ya da kabloyu değiştirmek işe yaramadı. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  4. T

Bu termal macun alınır mı?

Arctic mx-4 piyasada artık efsaneleşmiş bir ürün zaten, gönül rahatlığı ile alabilirsin. Nasıl süreceğine sair YouTube'da oldukça fazla video var, çok da zor bir işlem değil kolaylıkla yapabilirsin.
  5. T

YouTube arayüzü değişiti

Sinama modu derken eğer t tuşu ile aktif edilenden bahsediyorsan kapalı. Ve ayrıca videoları tam ekranda izlemdiğim için aşırı rahatsız eden bir şey oluyor. Daha öncede olmuştu bir şekilde çözmüştüm ama çözümü hatırlamıyorum şuan.
  6. T

YouTube arayüzü değişiti

YouTube'da anasayfam üzerinden girdiğim videolar ekteki gibi açılıyor ve sayfayı yenileyince düzeliyor (eski haline dönüyor.). Bu sadece YT anasayfası üzerinden girdiğimde bu şekilde, eğer bir videodan diğerine önerilenler aracılığıyla geçersem böyle bir sorun olmuyor. Ya da farklı bir hesap...
  7. T

HP Pavilion 800 Alınır Mı?

başlıkta da belirttiğim gibi HP Pavilion 800 alınır mı? yada 700 tl ye kadar hangi klavyeyi almalıyım? (çok önemli değil ancak klavye tkl olmazsa daha iyi olur)
  8. T

forza 4 ü sildim ama pc'de yer açılmadı

forza hörizon 4 ü xbox uygulaması üzerinden kaldırdım ancak bilgisayımda yer açılmadı.(çöp kutusu boş/temp ve %temp% boş) bu oyunun dosyalarını nasıl silebilirim
  9. T

windows arka plan kayboluyor

yada tam tersi olarak olan arka plan kayboluyor (ekran fotoğraflarını yükleyemmiyorum boyuttan dolayı ancak aynı olay tam tersi şekilde oluyor)
  10. T

windows arka plan kayboluyor

pcde sebebini çözemediğim bir şekilde arka plan kayboluyor sonrada fotoğraflarda attığim gibi arka plan kararıyor ve bir süre sonra (ismini bilmiyorum) mouse ile basılı tutarak mavi yaptğim yerlerde arka plan geri geliyor (windowsu etkinleştirmediğim için olabilirmi? )
  11. T

Kasa önü veya arkasındaki ses jakları çalışmıyor

zaten anakartım b450m s2h gigabayt ın sitesinden indirdim bu gün indirdim tekrar güncel olduğundan eminim
  12. T

hayır sorun dijital çünkü başka bir forumda driver ı güncellemem söylendi o andan sonra bu sorun ortaya çıktı 1609852155 ayrıca o forumda sorduğum soru kulaklık ve hoparlörü aynı anda takamamaktı
  13. T

bilgisayarımda ön jaklar çalışmıyor mekanik olarak değil bikgisayar öndeki ne mikrofonu ne kulaklığı görüyor aynı zamanda kasanın arkasındaki yada önündeki farketmeksizin mikrofon çalişmıyor realtek audio control bu makineyi desteklemiyor hatası alıyorum daha düne kadar çalışıyordu ama bugün...
Geri