Geçtiğimiz hafta satın aldığım blackshark v2 x de ses sekmesi sorunu yaşıyorum yani izlediğim videonun fln sesi karşı tarafa iletiliyor. ama işin ilginç yanı mikrofonu takmadığım zaman bile ses karşı tarafa gitmeye devam ediyor. İnternette denemediğim bir çözüm kalmadı. Yok mu bu işin bir çözümü
Konu başlıktaki gibi, monitörüm 75 hz olmasına rağmen hz değerini 75'e aldığım zaman ekranın altı ekteki gibi bozuluyor. Pc yi yeniden başlatmak ya da kabloyu değiştirmek işe yaramadı. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Arctic mx-4 piyasada artık efsaneleşmiş bir ürün zaten, gönül rahatlığı ile alabilirsin. Nasıl süreceğine sair YouTube'da oldukça fazla video var, çok da zor bir işlem değil kolaylıkla yapabilirsin.
Sinama modu derken eğer t tuşu ile aktif edilenden bahsediyorsan kapalı. Ve ayrıca videoları tam ekranda izlemdiğim için aşırı rahatsız eden bir şey oluyor. Daha öncede olmuştu bir şekilde çözmüştüm ama çözümü hatırlamıyorum şuan.
YouTube'da anasayfam üzerinden girdiğim videolar ekteki gibi açılıyor ve sayfayı yenileyince düzeliyor (eski haline dönüyor.). Bu sadece YT anasayfası üzerinden girdiğimde bu şekilde, eğer bir videodan diğerine önerilenler aracılığıyla geçersem böyle bir sorun olmuyor. Ya da farklı bir hesap...
başlıkta da belirttiğim gibi HP Pavilion 800 alınır mı? yada 700 tl ye kadar hangi klavyeyi almalıyım?
(çok önemli değil ancak klavye tkl olmazsa daha iyi olur)
forza hörizon 4 ü xbox uygulaması üzerinden kaldırdım ancak bilgisayımda yer açılmadı.(çöp kutusu boş/temp ve %temp% boş) bu oyunun dosyalarını nasıl silebilirim
pcde sebebini çözemediğim bir şekilde arka plan kayboluyor sonrada fotoğraflarda attığim gibi arka plan kararıyor ve bir süre sonra (ismini bilmiyorum) mouse ile basılı tutarak mavi yaptğim yerlerde arka plan geri geliyor (windowsu etkinleştirmediğim için olabilirmi? )
hayır sorun dijital çünkü başka bir forumda driver ı güncellemem söylendi o andan sonra bu sorun ortaya çıktı
1609852155
ayrıca o forumda sorduğum soru kulaklık ve hoparlörü aynı anda takamamaktı
bilgisayarımda ön jaklar çalışmıyor mekanik olarak değil bikgisayar öndeki ne mikrofonu ne kulaklığı görüyor
aynı zamanda kasanın arkasındaki yada önündeki farketmeksizin mikrofon çalişmıyor
realtek audio control bu makineyi desteklemiyor hatası alıyorum
daha düne kadar çalışıyordu ama bugün...