Hocam samsung alacağım dedin gibi s11 için zorlanmazsam alırım olmadı diğerini alırım 15 16k olan vardı ya bir de tablette hafıza çok önemli mi 128 mi almak...
Biraz da olsa ucuza bulunuyor tr 55k civarı yanlışım yoksa 37 40k civarında satıyorlardı. O fiyatlara da çıkmak istemiyorum sence fark koyulup s11 almak...
İki cihaz da yurt dışı, sizce hangisi daha mantıklı? 14T daha iyi gibi geliyor ama aralarında çok fark yok ve diğeri daha güncel. 14T vs Redmi Note 15 Pro Plus.
Değerli dostlar elimden geldiğince bu tarz bilgi içerikli konuları sizlerin yararlanması için açacağım destek vereceğim çünkü bazılarımız bu anlatacağım...
15-90-95-100 yapmak en mantıklısı bence günü nasıl çıkartıyorsa ben garanti olsun diye 15-100 kullanıyorum şu anki telefonumda 2 yılı geçti elime alalı
ara sıra tabletimin wifisi çekmiyor okulda mecburen bağlamak zorunda kalıyorum s23te bataryamı içiyor 3 saat ekran sürem oluyor ek olarak da mobil veri...
Hocam testlere bakmıyorum ben kullanıyorum ve fark ediyorum. İş zamanları yanımda şarj edecek alan yok ise 1080 p ye alıyorum 1 1.3 saate kadar fark ediyor...