Thee7 isimli üyenin son içerikleri

1. T

20 bin TL'ye kadar tablet önerisi

Logi daha mantıklı da diğerine 4k vermek mantıklı mı sence logi uyumlu mu şarjlı mı bir de 1771779788 https://amzn.eu/d/0hRVdiVj Bu tarz bir şey arıyorum da
  2. T

Klavye öneriniz var mı tablete
  3. T

tamamdır. hocam çok teşekkür ediyorum bunu biliyorum zaten ama oyun oynamıyorum. yine de sağ olun. Klavye lazım olabilir var mı bildiğiniz sağlam 1771761009 Hiç oyun oynamıyorum. S11 incelemelere de baktım gerçekten aşırı iyi ve güzel ama sorun şu dedim biraz kısıp onu alabilir miyim kısacak...
  4. T

Link var mı 1771755987 Tamamdır sağ olun
  5. T

Çok teşekkür ederim hakkını helal et 1771741966 Hocam çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin 1771742119 Hocam kılıf ve cam öneriniz var mı
  6. T

Tamamdır hocam teşekkür ederim bana satıcı linki atabilir misin alayım
  7. T

Hocam samsung karar verdim seninkinden ama ekran boyutu harici bir de şarj harici fe ve fe plus arasında fark var mı 13 inç fazla büyük geldi ama güzel de geldi
  8. T

İşte burada karar vermek zor aslında oyun oynamıyorum hoparlör es geçince aamsung almak daha mantıklı gibi
  9. T

Aynen dolby atmos güzel ama honora göre hoparlör pek iyi değil diyorlar. Hocam kalem ucu değişiyor mu bunu nasıl alıyoruz nasıl değişiyoruz. Her ay almak ücretsiz mi ve almak için eskisinin aşınmış olması şart mı? Anladım hocam teşekkür ederim zaten oyun oynamam yüksek ihtimal 1771667400 Hocam...
  10. T

Anladım çözümü var yani kalemin. Peki honora nereden ulaşıyoruz
  11. T

Hocam s11 bütçemi aşıyor bende s25 ultra var o yüzden dedim aslında o bütçeye çıkamıyorum. Bende almayı istiyorum ama maalesef çıkamıyorum o bütçeye. Lenovo dediğiniz gibi riskli biraz bu durumda honor nasıl olur sizce 1771666225 Hocam peki 128 gb biraz ucuz ya 256 yerine alsak sıkıntı olur mu...
  12. T

Hocam notları ve yazılımsal olarak cihaz nasıl? Samsung yazılımda iyi ama yine de cevap verirsen güzel olur. Hoparlörleri nasıl video film izlerken güzel deneyim yaşatıyor mu? Şarjı ne kadar süre gidiyor ve ne kadar süre de şarj oluyor? Kalemi nasıl kaleminden memnun musun kalemde aşınma gibi...
  13. T

Anladım hocam yorumun için teşekkür ederim. Kalemde ne tür sorunlar yaşanıyor? İpad i aklımdan çıkardım o zaman, samsung ve honora bakacağım v9 düşünüyorum honor tarafında ama pad10 nasıl cihaz 1771665330 Hocam kullanıyor musunuz
  14. T

Selamlar herkese, bütçem 15 ile 20 bin TL arasında tablet almak istiyorum. Amacım ders için kullanmak, not tutmak, bu süreçte video izlemek ve arada film izlemek. Aklımda birkaç model var: iPad Air 16, Samsung Tab S10 FE ve S10 FE Plus, bir de Honor Pad V9. Bunlar arasından hangisini...
  15. T

15-16k tablet önerisi

Geri