TheEgemen isimli üyenin son içerikleri

1. T

Oled monitör önerisi

Yarın mağazaya gidip inceleyip ona göre karar vereceğim. Teşekkür ederim hocam yardımınız için. İyi geceler.
  2. T

Oled monitör önerisi

Monitörüm odamın camından uzak ve monitörün arkası cama doğru bakıyor. Direkt ekrana vuran bir ışık yok. Bir de kalın perde alsam, bu senaryo da hangisi tercih edilir? Akşamları da ışık açan biri değilim genellikle full karalıkta oturuyorum.
  3. T

Oled monitör önerisi

Renklerde az bir fark varsa sadece glossy olmasından dolayı Dell almak çok mantıklı olmaz sanırım. Dediğiniz gibi daha dengeli olduğu için Gigabyte tercih etmek daha mantıklı.
  4. T

Oled monitör önerisi

Asus oled almayı düşünmüyorum destek çıkmamalarından dolayı. Mo27q28g nin amazonda stoğu var şu an - link AW2725D veya MO27Q28G alacağım. Gigabyte'ın renkleri, Dell'in glossy kaplama olması dikkatimi çekti. Redditte iki monitörü de kullanan bir kullanıcı AW2725D, MO27Q28G'ye göre çok daha iyi...
  5. T

Oled monitör önerisi

aw2725q için 3 ay sonra bozuluyor şikayetleri var redditte, mo27q28g de dikey çizgi problemi olabiliyormuş çok arada kaldım. Sanırım şu an renk açısından en iyisi mo27q28g. Mo27q28g alıp şansımı denesem mi sizce? En kötü iade ederim. Ya da direkt aw2725d alabilirim.
  6. T

Gigabyte MO27Q28G 4.Nesil Tandem Oled Monitör Kullananlar Topluluğu

Anladım hocam çok sağ olun. Alternatiflere bakıp karar vereceğim.
  7. T

Gigabyte MO27Q28G 4.Nesil Tandem Oled Monitör Kullananlar Topluluğu

@Cryptology hocam bende almayı düşünüyorum bir sorun yaşadınız mı deneyimleriniz nelerdir?
  8. T

Çözüldü✓ Dell Alienware AW2725D vs Gigabyte MO27Q28G Hangisi Alınmalı ?

Hocam nasıl sizce monitör memnun musunuz?
  9. T

Oled monitör önerisi

Merhaba, fotoğraftaki modeller arasında kaldım. Önceliğim aralarından en iyi renge sahip olanını satın almak. Ona göre önerirseniz sevinirim.
  10. T

🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL (fiyat değişti 30k)

İncehesapta 27 bin tl olmuş. Bu model, XG27UCDMG ve XG27AQWMG arasında kaldım hangisi alınır sizce? XG27AQWMG beklenir mi yoksa bu monitör alınır mı sizce?
  11. T

🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL (fiyat değişti 30k)

Gigabyte stokları kesin aralıkta mı getirecek daha önce gelme ihtimali var mı?
  12. T

Gigabyte'ın stokları mevcut olsa direkt alacağım da, başka bir monitör mü alsam stokları mı beklesem asla karar veremiyorum günlerdir.
  13. T

Asus rog strix XG27UCDMG nasıldır sizce alınır mı yoksa onun yerine Mo27q28g beklenir mi?
  14. T

Mo27q28g modelinden daha iyi bir Qd oled önerebilir misiniz peki?
  15. T

Merhaba, Gigabyte'ın bu modelini almayı düşünüyordum stok aralıkta geleceği için başka bir model almaya karar verdim. 4. Nesil WOLED monitör önerirseniz sevinirim bütçem 50 bin. Glossy veya matte olması farketmez sadece WOLED olmasını tercih ederim.
Geri