theeldritch isimli üyenin son içerikleri

1. T

RX 6700XT'den RX 6800'e geçmek mantıklı mı?

Merhabalar. Asus Tuf Gaming RX 6700XT 12GB OC modelini kullanıyorum, driverlar ve ufak çaplı micro stutterlar'dan çok çektim. RX 6800'e geçmek istiyorum. Aynı sorunları yaşar mıyım? Tavsiye eder misiniz?
  2. T

Sadece Valorant'ta Micro Stutter yaşıyorum.

Esenlikler. Başlıkta da yazdığı üzere yalnızca Valorant oynarken Micro stutter yaşıyorum. Herhangi bir AAA oyunda yaşamadığım deneyimi bir FPS oyunda yaşamak garip geliyor. Genellikle bir düşman karşıma çıkınca, birisi yetenek kullanınca oluyor. Sistem: Ryzen 5 5600. RX 6700XT. 32 GB 3600MHz...
  3. T

Gigabyte B550 GAMING X V2 Anakart Hangi BIOS sürümünü kullanmalıyım?

Merhabalar. Yeni aldığım sistemimde, oyun performansını iyileştirmek için çeşitli güncellemeler yapıyorum ve sıra BIOS'a geldi. Oyun performansına pek etkisi olur mu bilmiyorum ama başlıkta belirttiğim anakartım için en iyi performansı alabileceğim sürüm nedir acaba? Sistem: Ryzen 5 5600 RX...
  4. T

Her oyunda yüksek FPS alıyorum fakat oyunum hiç akıcı değil.

Rahatsız ediyorsam ya da kural ihlaliyse üzgünüm fakat, RX 6800 için düşünceleriniz neler, geçmeye değer mi?
  5. T

Hocam çok samimi söylüyorum, tamamen aynı bileşenleri sahip yüzlerce şikayetçi olan kullanıcı var. Sanırım en doğru karar 3080 satın almak olacak. Teşekkürler ilginiz için.
  6. T

AMD ekran kartı kullandığım için FSR desteği mevcut. Kalite, dengeli, performans ve ultra performans olmak üzere hepsini denedim. Dediğim üzere FPS değerlerim ve %1 FPS'im çok iyi. 60'ın altına hiçbir şekilde düşmüyor ikisi de fakat yine de bu şekilde saçma bir sorunla karşı karşıyayım.
  7. T

Bilgisayarı aldığımdan beri bu şekilde. Normalde asla sıkıntı yaşamıyorum fakat özellikle oyunda kafamı/kamerayı sağa sola çevirdiğimde görüntü iğrenç bir hâl alıyor. Ki denediğim oyunlar yalnızca GOW 2018 ve Sons of The Forest.
  8. T

Hocam tavsiyen için teşekkür ederim fakat 144, 165 gibi HZ değerlerine aldım ve hepsinde denedim. Sorunun HZ ve oyun içi ayarlar kaynaklı olduğunu pek düşünmüyorum. Acaba yapmam gereken bir Radeon Software ayarı mı var onu düşünüyorum. Yahut monitör FreeSync olarak geçiyor, acaba bir etkisi var...
  9. T

Öncelikle değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Yakın zamanda aldığım, bana göre çoğu oyun için fazlasıyla yeterli olan bir sisteme sahibim. God of War örneği ile gideceğim. God of War oynarken, değil normal FPS; %1 FPS'im bile 80'in altına kesinlikle düşmüyor. Sıcaklık...
Top Bottom