thefiend11 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Skyrim bölgeler geç yükleniyor?

Oyunda ilerlerken bölgeler geç yükleniyor npc'ler binalar felan, 800 küsür mod var oyunda normal de 2000 leri geçerdim böyle bir sorun yaşamadım yardımcı olabilecek var mı ? 4060 ti , 32 gb ram , ryzen 5 7500f var bilgisayarda
  2. T

1080p oyunculuk için en iyi ekran kartı

1 yıldır 4060 ti kullanıyorum 1080p de oynayamadığım oyun çıkmadı karşıma özellikle yeni oyunlar nvidia teknolojileri sayesinde hem güzel görüntü hem de dolu dolu fps sağlıyor
  3. T

Ea Sports Fc 24 kontrol sorunları

Fifa 24 almıştım steamdan oynıyım dedim uzun zaman sonra, klavye tuş atamaları hepten sapıtmış ayarları yapıyorum maça girince otomatik değiştiriyor kafasına göre kontrolcü ile deniyim dedim ondada ayarlar kaydolmuyor. Ne yapmam gerekiyor önceden böyle değildi oynamıştım bir kaç ay önce gariplik...
  4. T

Prize aşırı yükleme olur mu ?

biraz uzağa koymak istiyorum radyatörü o yüzden radyatörü bir prize o prizide bu prize yani apc ye takacağım oradan oraya bir sorun olur mu acaba bilgisayar yeni tekrar alma imkanım yok :)
  5. T

Prize aşırı yükleme olur mu ?

Arkadaşlar elim de şöyle bir priz var https://www.hepsiburada.com/schneider-electric-apc-5-li-akim-korumali-priz-pm5-gr-p-HRSPM5-GR?magaza=Ar-Tek 700w luk bir bilgisayarım var artı monitör ve hoparlör bağlı bu prize bir de 2300w luk bir elektrikli radyatör aldım hepsini bu priz de kullanmam...
  6. T

Resident Evil Village piksel görüntü sorunu

Arkadaşlar ben de mi sorun var grafikleri full yaptım ama piksel piksel görünüyor sinirimi bozuyor herhangi bir ayarı kapatmam mı gerekiyor bilen var mı ? Fark etmeyenler için kadının boynunda ve kitapta bariz görünüyor piksellikler. Acaba oyunun motoru ile mi alakalı ?
  7. T

Klavye Önerisi Anti Ghosting

Arkadaşlar anti ghosting özelliği olan rgb ışıkları olan bir klavye önerir misiniz şuan kullandığım klavye 3 tuştan fazla algılamıyor oyun oynatmıyor bana mümkünse 2000 TL'yi geçmesin.
  8. T

Anti ghosting özelliği olan klavye önerisi

Arkadaşlar şuan kullandığım klavye beni bıktırdı aynı anda 3 tuştan fazlasını algılamıyor bana anti ghosting özelliği olan güzel rgb'li bir klavye önerir misiniz ?
  9. T

Hogwarts Legacy frame generation sorunu

Hogwarts Legacy'de frame generation özelliğini açınca crash yiyorum sürekli max 5 dk felan oynattırıyor. Bir kaç konuya baktım internette kapatıp oynayın felan yazıyordu yok mudur cidden bir çözümü Donanım hızlandırmalı Gpu zamanlamasını kapatınca crash yemiyorum dedikleri gibi ama frame...
  10. T

EXPO ayarını açtım sorun olur mu?

Biostan EXPO ayarını açtım sanırım sistemin aygıtlarını tam güçte çalışıtırıyormuş bunun bir zararı olur mu ? İyi bir soğutma gerekiyormuş felan dediler bu ayar için sıvı soğutmam var. Cyberpunkta ultra ayarlarda bu değerleri alıyorum iyi sanırım değil mi?
  11. T

Çözüldü✓ Ram hızı arttırdım sorun olur mu?

Ramlerim bu = https://www.gaming.gen.tr/urun/234940/corsair-vengeance-rgb-32gb-2x16gb-5200mhz-cl40-amd-expo-ddr5-ram-cmh32gx5m2b5200z40k/ Anakartım bu = https://www.gaming.gen.tr/urun/330060/asus-prime-a620m-k-6400mhz-oc-ddr5-soket-am5-m-2-hdmi-vga-matx-anakart/ Ayarlara baktım ramlerim 4800...
  12. T

Ekranda Görüntü Bozulmaları

ASUS RTX 4060 Tİ
  13. T

Öyle bir şeye denk gelmedim acaba display port yerine hdmi kullansam fark eder mi var mı bir bilgin ?
  14. T

Monitor Asus VG248QG Resimdeki gibi anlık görüntü bozulmaları oluyor sistem yeni her şeyi ile, sorun ne olabilir acaba ? Bazen de aşağı yukarı kaydırırken sayfaları bozuluyor beyaz gri kareler felan oluyor ama oyunlarda hiç olmuyor böyle bir şey.
  15. T

Geforce experience kayıt sorunu

Geforce experience de kayıt alamıyorum başlattığım gibi kaydedildi yazıyor önceden alabiliyordum. Diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yok önceden baldur's gate de yoktu bazı forumları araştırdım oyunu kaldırmadığı için felan diyorlarda 170 fps alıyorum oyunda önceden kayıt alabiliyordum sorun...
Geri