TheFreD isimli üyenin son içerikleri

1. TheFreD

Fifa Online 4 Yavaş İndirme

geç cevap veriyorum kusura bakma çözüm olarak sabırla bekledim inmesini en iyi çözüm valla
  2. TheFreD

İndirilen dosya da oyun mu var?
  3. TheFreD

Normalde 2yi felan görüyorum indirirken ancak fifa online 4 indirirken 60 70 kbps görüyorum yine 500 600 ile indirse yeter ama 100 bile zar zor görüyorum yönetici olarak çalıştırıyorum 1 2 dk 300 400 kbps de indiriyor sonra geri eski haline dönüyor bütün videolardaki çözümleri denedim olmadı az...
  4. TheFreD

Çözüldü✓ Pc Ye Format atarsam fotolar gidermi

Çözüldü olarak işaretlersen çok sevinirim :)
  5. TheFreD

Çözüldü✓ Pc Ye Format atarsam fotolar gidermi

Eğer dosyalarımı koru dersen silinmez ancak format atmanın bir amacı kalmaz bence yedekle flasha veya herhangi bir bulut kaynağına
  6. TheFreD

.

iiiiii
  7. TheFreD

Steam Rozet Satın Alma

Ets2'nin 500 XP değerindeki rozetini almak istiyorum pazardan ancak fotoğraftaki oyunlar oyna dedikten sonra pazardan satın al hepsini seçeneği var kolayca alabiliyorum ancak Ets2 hiç gözükmüyor nasıl satın alabilirim? 1669669879 Satın Almak İstediğim Bu Rozet
  8. TheFreD

HDD'de RAR dosyası çıkartırken SSD'nin dolması

Hdd de olan winrar dosyamı çıkartınca C diski doluyor bunun bi çözümü yok mu D diskinden azalması gibi ?
  9. TheFreD

Epic Games Ve Gta 5 Farklı Disklerde

Bilgisayarıma format atacağım ancak Epic Games C: diskinde Gta 5 D: diskinde sadece C: diskini sıfırlayacağım için Epic Games giderse Gta 5 de gider mi yoksa steam gibi indir diyip dosyaları aratıp kurulu olduğunu anlar mı ?
  10. TheFreD

Laptop Soğutucu Önerisi

şu an kullanıyorum ancak etkisi olmuyor ilk zamanlar iyiydi ama etkisi olmamaya başladı normal fan daha iyi soğutuyor :ROFLMAO::ROFLMAO: 1659567794 hangi modeli? veya link atar mısınız
  11. TheFreD

Laptop Soğutucu Önerisi

alınır güzel soğutucu diyorsanız alıyorum
  12. TheFreD

Laptop Soğutucu Önerisi

ürün videolarını inceledim güzel duruyor boyut olayı varmış boyunu nası öğrenebilirim bilgisayarımın ya da markayı söyleyeyim direk Casper Nirvana NB 15.6
  13. TheFreD

Laptop Soğutucu Önerisi

Havalar aşırı sıcak bu aralar vakumlu soğutucum var ama bir işe yaramıyor alta koyulanlardan önerir misiniz bütçeyi max 200 olarak belirledim 170 180 ideal olur benim için.
  14. TheFreD

2.EL Crucial 1600 MHZ Ram

RAM MODEL : Crucial CT51264BF160BJ.C8F ------------------ AÇIKLAMA [SORU ] : Casper Nirvana NB 15.6 LAPTOP kullanıyorum ram 4 gb olduğu için arttıracağım diğer ramlar uyuşur mu uyuşmaz mı sorun çıkar diye aynı marka modeli alayım dedim 0 satan yok bende 2.EL bakmak istedim sizce nasıldır...
  15. TheFreD

Casper Nirvana NB 15.6 Ram Önerisi

amazondan alsam herhangi bir sıkıntı çıkmaz değil mi?
Geri