İşin sonunda bütçeye de baktım isteklerime baktım PXN V10 PRO ve + 3d yazıcı shifter aldım 17 k ya denk geldi. vd4 almayı bi düşündüm hatta aldım iptal ettim pedalin gelmesine en az 1 ay var. ben zaten 1 ay sonra direksiyonu tozlu rafa kaldırırırm gibi kaldırmasam da çok oynamam.
İşte biraz farkı nedir diğer direksiyonla bilmem lazım kronik bir sorun var mı ? ısınma gibi aslında eğer sadece olay tork ile kalcaksa düşünmem o kadar sim oyuncusu olmam büyük ihtimal
@Advocate Ne yazık ki google arama motoru ve diğer akakçe gibi siteler bu siteyi benim karşıma hiç çıkarmadı.. Peki VD4 ve VD6 diyor benzer pedaller ama yine de sorayım V10 ultra ile de uyumlu mudur bu attığın ? ona göre ultraya döneceğim. Aslında VD4 de alabilirim ne farkı var tam bilmiyorum...
@Advocate Şimdi forumdaki direksiyon yetkili abisi sensin sanırım .d :D Vitesi hallederim evet bi tane buldum 3D yazıcı ile yapan birini güzel sesi filan beğendim. Tek sorun şu PXN V10 Ultra almak istiyorum ama debriyaj yok satanda yok hiç görmedim. Bu yüzden PXN V10 Pro ya yönelicem gibi ...
vites satışlarını bulamıyorum hiç. uyumlu olsa biraz ele avuca gelse vites sorun olmaz. Pedal olarak debriyajlı istediğim içim Ultrada debriyaj göremedim o yüzden pro modelini beğendim biraz ama oyunlarda yazılımı nasıl emin olamıyorum
Kararsız kaldım direksiyon seti önerisi lazım logitech g29 direksiyon olarak iyi olabilir ama pedal olarak yetersiz bence.
bacaklarım kalın diye rampage rowdy v997 almıştım o da bozuk geldi 2.el iade ediyorum şimdi .
Diğer rampagelerinde çabuk bozulacağını düşünmeye başladım.
PXN v10 pro...
Önerisi olan var mı logitech direksiyonunu güzel gibi ama pedallar beni itiyor dişli pedal istemiyorum
[H3 id='PXN+V10+Pro+dnyorum+ama+tabi+ne+kadar+iyi+bilmiyorum']PXN V10 Pro düşünüyorum ama tabi ne kadar iyi bilmiyorum + Shifter bulamadım uyguna [/H3]
Dolap üzerinden, Rampage Rowdy v997 modelini aldım 2. El. Garantisi var dedi ve sorunsuz dedi aldım bende. Ama sanırım force feedback de sorun var daha önce force feedbackli bir direksiyon kullanmadım tam o yüzden emin olamıyorum ama . Assetto corsa da ve euro truck simulator 2 de denedim...