theGladyator01 isimli üyenin son içerikleri

1. theGladyator01

Yardım Am4'ten Am5'e Geçiş: Değer mi?

Şu durumda eğer elinde sistem varsa hiç elleme derim. Ram iydi işlemcisiydi onlar zaten 50-55 milyar yapıyor.
  2. theGladyator01

Amazonda Satılan 2x16 Corsaır Ram Taksitle Alınır mı??

Anakartın sitesinde anakart ram uyumluluğuna bak al. Zaten bu fiyattan aşağı pek ram yok.
  3. theGladyator01

Tlou İzlenir mi İzlenmez mi?

Ben biraz izledim de gram sarmiyor hocam. Hem o Mavi Thomas Tren yüzlü kız yüzünden , hem de Survivor filminde sürekli m*Koko döndüğü için. Biraz izleyeyim dedim baktım 2 erkek yokluktan birbirine şey yapıyor, bende bıraktım izlemeyi. Bak oyuna laf yok 1. oyun çok iyiydi.
  4. theGladyator01

Salah’I Fırsata Çevirdiler: Komşu Villaya 31 Milyon TL İstediler!

Adamı Mesih ilan etmedikleri kaldı. Salah Tepesi , Salah Sokağı , Salah Caddesi , Salah a Belediye Başkanından Yatırımlık Arsa ...
  5. theGladyator01

Bilgisayar Masası 160/170 Cm

Kasan büyükse 60 en yeterli gelmiyor en az 70-75 olması lazım. Benim kasam küçüktü ona rağmen sorun yaşıyordum.
  6. theGladyator01

11.Sınıfta Yks İçin Ne Yapılmalı?

11 de ben tyt matematik temeli atmıştım çok işime yaramıştı. Ayrıca 11 de tyt bitirmek mantıklı olmaz konuları çabuk unutursun bence yılına odaklan ayt yi kavramaya öğrenmeye çalış sürekli tekrar yap okulda gördüğün konuları. Sınav yılında yetişmiyor çünkü ayt. Sağlam bir temelle ayt ye...
  7. theGladyator01

🔥İndirim Puma Up Spor Ayakkabıunisex Yetişkin Beyaz ve Bej Renk [42] 1.247 Lira

Beyaz olanın 43 numarası olsaymış çok iyi olurmuş...
  8. theGladyator01

Yoğun Bakımdaki Kuzenim Vefat Etti

Acınızı anlıyorum hocam yanındaki insanın bugün var yarın yok oluşu çok koyuyor , mesela benim kuzenim ETS yi çok severdi beraber hep ETS oynardık çocukluğumuz az çok beraber geçti arkasında çok arkadaş çok dost bıraktı, güzel yüzlüydü güzel huyluydu gencecikti arabaya tıra motora çok hevesi...
  9. theGladyator01

Yoğun Bakımdaki Kuzenim Vefat Etti

Allah Rahmet Eylesin hocam kaderimiz aynı bende canımdan çok sevdiğim kuzenimi motor kazasında Haziran'da kaybettim. Tekrardan Başın Sağolsun.
  10. theGladyator01

🔥İndirim Xdrive Tarsus Business Çalışma Koltuğu 7619₺ (Plus)

Benim dayım 100kg 2 yıl kullandı sonra bana verdi bende 1 yıldır kullanıyorum bir şey olmaz , malzeme kalitesi de oldukça güzel thunder pro nun. Tarsus modelini bilmem de thunder pro da gayet alınabilecek bir koltuk gözümde.
  11. theGladyator01

🔥İndirim Xdrive Tarsus Business Çalışma Koltuğu 7619₺ (Plus)

Bunu alacağınıza thunder pro alın bir miktar da cebinizde para kalır.
  12. theGladyator01

Bios Sıfırladıktan Sonra Siyah Ekranda Kaldı

Hocam anakart sizin üretim herhalde☺️ Attığım fotoda işaretlediğim yerde CMOS olması gerek 2pin li. YouTube dan Clear CMOS nasıl yapılır yazıp deneyebilirsiniz. Bu işlemi yaparken cihaza elektrik vermeyin PSU fişini çekin , arkadaki anahtarı da kapalı konuma getirin. 1789718973 Ayıptır söylemesi...
  13. theGladyator01

Bios Sıfırladıktan Sonra Siyah Ekranda Kaldı

Anakartın marka modeli nedir? CMos reset denediniz mi?
  14. theGladyator01

Mazot 100 Lirayı Geçti

Olcak zaten. Kuşlardan edindiğim bilgiye göre her ay 4-5 er lira zam gelcekmiş. Domatesin kilosunu 500 den alırız artık ☺️.
Geri