Ben biraz izledim de gram sarmiyor hocam. Hem o Mavi Thomas Tren yüzlü kız yüzünden , hem de Survivor filminde sürekli m*Koko döndüğü için. Biraz izleyeyim dedim baktım 2 erkek yokluktan birbirine şey yapıyor, bende bıraktım izlemeyi. Bak oyuna laf yok 1. oyun çok iyiydi.
11 de ben tyt matematik temeli atmıştım çok işime yaramıştı. Ayrıca 11 de tyt bitirmek mantıklı olmaz konuları çabuk unutursun bence yılına odaklan ayt yi kavramaya öğrenmeye çalış sürekli tekrar yap okulda gördüğün konuları. Sınav yılında yetişmiyor çünkü ayt. Sağlam bir temelle ayt ye...
Acınızı anlıyorum hocam yanındaki insanın bugün var yarın yok oluşu çok koyuyor , mesela benim kuzenim ETS yi çok severdi beraber hep ETS oynardık çocukluğumuz az çok beraber geçti arkasında çok arkadaş çok dost bıraktı, güzel yüzlüydü güzel huyluydu gencecikti arabaya tıra motora çok hevesi...
Benim dayım 100kg 2 yıl kullandı sonra bana verdi bende 1 yıldır kullanıyorum bir şey olmaz , malzeme kalitesi de oldukça güzel thunder pro nun. Tarsus modelini bilmem de thunder pro da gayet alınabilecek bir koltuk gözümde.
Hocam anakart sizin üretim herhalde☺️
Attığım fotoda işaretlediğim yerde CMOS olması gerek 2pin li. YouTube dan Clear CMOS nasıl yapılır yazıp deneyebilirsiniz. Bu işlemi yaparken cihaza elektrik vermeyin PSU fişini çekin , arkadaki anahtarı da kapalı konuma getirin.
1789718973
Ayıptır söylemesi...