TheHorkios isimli üyenin son içerikleri

1. TheHorkios

24,5 inch IPS 240Hz Pivot Gigabyte Monitör - 6.199TL

amazondan 10.600'e aldım iade gerçekleştirdim ancak çok kullanışlı olduğu için hoşuma gitti menüsü falan sinerjidede 9.999 düşmüş daha düşermi bilemedim monitörsüzde kalmak istemiyorum birde xiaomi 'nin Mini Led monitörü çok övülüyor ama kararsızım
  2. TheHorkios

24,5 inch IPS 240Hz Pivot Gigabyte Monitör - 6.199TL

Fiyat beklentin ne kadar tam olarak
  3. TheHorkios

🔥İndirim Xiaomi G Pro 27i P27QBA-RGPGL 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü 17.599TL

Xiaomi Monitörde ne kadar güven verici , Mini Led olayı uzun yıllar kullanışlımı? genel bilgilendirme vesayere varsa atarmısınız. Teşekkürler
  4. TheHorkios

🔥İndirim Migros Sanal Market ilk siparişe özel 1.500'e 500 TL indirim

özelden atarmısın referans teşekkürler
  5. TheHorkios

2K Monitör tavsiyesi

VA panelinden dolayı okadar veresim gelmiyor maalesef çok övüyorlar ama bilemedim
  6. TheHorkios

2K Monitör tavsiyesi

KTC de övüyorlar markayla ilgili bilgin varmı?
  7. TheHorkios

2K Monitör tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, ASUS TUF Gaming VG259Q5A model monitörden memnun kalmadım iade oluşturdum, çevrem 2K'ya geçmemi önerdi. 13K bütçem var, parayı hak eden bir monitör almak istiyorum. 8-9k civarı F/P bir 2K monitör bulursam, kalan bütçeyle ikinci bir monitör de alabilirim. Aşağıda beğendiğim...
  8. TheHorkios

Asus VG259Q5A yerine monitör önerisi

up up up up up
  9. TheHorkios

Asus VG259Q5A yerine monitör önerisi

Selam dostlar, Cuma günü elime ulaşan ASUS TUF Gaming VG259Q5A modelini Amazon’dan satın aldım. Önceden TN panel kullanıyordum, şimdi ilk defa IPS deneyimliyorum. Çok fazla monitör değiştiren biri değilim; 5-10 yıl düzgünce kullanabiliyorum. ASUS TUF Gaming VG259Q5A’da siyah ekranda sanırım IPS...
  10. TheHorkios

ASUS TUF Gaming VG259Q5A iade edilmeli mi?

ne zaman aldın bu dahada fazla , en başından beri mi böyle yoksa sonradanmı bu kadar oldu eğer olduysa
  11. TheHorkios

ASUS TUF Gaming VG259Q5A iade edilmeli mi?

Selamlar dostlar, Amazon üzerinden ASUS TUF Gaming VG259Q5A modelini satın aldım TN'den IPS'e ilk defa geçtim pek monitör değiştiren biri değilim. O yüzden yeni bugün teslim aldığım monitörle alakalı birkaç görsel paylaşacağım, ekranın sol üst köşesindede ölü pixel gibi de değil ama çok ufak...
  12. TheHorkios

Logitech G Pro X Superlight Takılma yapıyor

1 Hafta önce Med** m*arktan online bir sipariş yaptım 6 gündür bende geldiğinde şarjı 50 civarıydı 30-45 dk civarında 100 e fulledim hala kullanıyorum günde 1 kez takılma bir başlıyor mouse'u kapatıp açsamda problem devam ediyor usb girişini değiştirince problem çözülüyor kasanın arkasından en...
  13. TheHorkios

Yardım Msi Flashback bios yapamıyorum

Cozebildinmi
  14. TheHorkios

MSI B550 A PRO FLASHBACK SORUNU

MSI B550 anakartım var dün gece 3 gibi DragonCenter uygulamasından bios güncellemesi geldiğini gördüm ve tıkladım ekran gitti ve ortalama 45 dk ekran gelmesini bekledim ancak hala ne ekran yada klavye mouse a ışık geldi restart attım aynı durum devam etti sabaha kadar bütün videoları izledim...
  15. TheHorkios

Yardım FlashBack bios guncelleme

Çözebildinmi?
Geri