TheHyperX00 isimli üyenin son içerikleri

1. T

TT Fiber altyapı dönüşümü için ne yapmam lazım

konuyu tekrar açmak istiyorum şimdi olay şöyleki 2 ay önce dilekçe vermiştim yönetim kararıyla fiber altyapı istediğimiz belirttim falan tamam dediler sonra devamlı devamlı sordum işte x ten türktelekom desteğe yazdım arayıp 2026 yılı içinde yapılması planlanıyor diyip durdullar 3 güğn önce 1 ay...
  2. T

Valorant Hwid ban hakkında

bidaha ticket attım az önce bakalım bazen direk ticket kapatıyorlar cevapta vermiyolar 1753393873 kusura bakmayın hocam hızlı yazdığım için aklıma neler geldiyse yazdım hep :D
  3. T

baya denedim ticket attım ama yadirek ticket kappatıyolar yada işte cihaz banı yedin nedir falan diye açıklıyor iyice bıktım usandım yani pc log dosyalarını attım hatta ticketta yok yine oto cevap veriyolar hep aynı şeyi yazıyolar
  4. T

hocam hesaba başka pc den girilse anakart banı atacak kadar değildir yani hesap kalıcı uzaklaştırma yer eyvallah ama maç ortasında hwid banı yemem kadar saçma bişey yok hayır bide açıklamada yapmıyoalr insanı delirtiyolar 1753391482 bide hep kendi pc ile giriyorum hocam normalde arkadaşlarımda...
  5. T

merhaba 14.06.2025 tarihinde arkadaşımla valorant dereceli oynarken bir anda beni oyundan attı anlamadım neden attığını sonra tekrar girmeye çaıştım hata verdi donanım banı yediğimi bilmediğim için pc yi kapat aç ettim sonradan anladım donanım banı yediğimi arkadaşımla maçta olduğum için...
  6. T

Hangi Rx580 ni almalıyım

Bi tane 5500xt buldum hocam ama 4gb lik onu alıcam gibi duruyor
  7. T

Hangi Rx580 ni almalıyım

zorlarsam en çok 3000 hocam
  8. T

Hangi Rx580 ni almalıyım

Evet hocam paragüvende ile sattığım için 2303 tl alıcam msı gamingx modeliydi hatta
  9. T

Hangi Rx580 ni almalıyım

Hocam 2800 e rx5500xt buldum furmark sonuçları böyle iyi midir? sizce birde rx5500xt 8g yazıyor ama 4gb model normalde biosuyla oynanmışmı
  10. T

Hangi Rx580 ni almalıyım

dostum şuanki kullandığım kart 1050ti ve onu satıp rx580 e geçicem sence testlere baktığında hangisi daha iyi performans veriyo söylermisin 1050ti ın 30 fps verdiği oyunda rx580 aynı sistemde 60 fps veriyo
  11. T

Hangi Rx580 ni almalıyım

sistemi ztn ilerde komple değişicem i3 9100f işlemci var büyük ihtimalle 6600 ile darboğaz yaşatır rx580 alıp ilerde satıp komple değiştiririm sistemi
  12. T

Hangi Rx580 ni almalıyım

bir tane sapphire in buldum 8gb lık furmark testi iyi sonuç çıkarırsa alıcam salı günü
  13. T

Hangi Rx580 ni almalıyım

hocam işlemcim de i3 91000f o yüzden fazla açılamıyorum ilerde zaten sistemi kökten değişicem ama bu zamanlarda değişemem 1752250332 link atmak serbest ise baktığım ilanın linkini atim isterseniz bi bakın furmark testi için yazdım sizede iletirim sonuçları
  14. T

Hangi Rx580 ni almalıyım

hocam 2400 e sattım kartımı 2303 tl getiri oluyor ek olarak yine az bişe koyabilirim 1752249844 salı günü para gelicek salı gününe kadar 8gb lık bulabilirsem alıcam temiz bakalım
  15. T

Hangi Rx580 ni almalıyım

Merhaba benim şuanki ekran kartım 1050ti bugün sattım ve rx580 almak istiyorum ama 4gb ve 8gb modelleri var 4gb modeli alsam 1050ti dan ne kadar güçlü 8gb lık modeli alsam zaten güçlü olduğunu biliyorum sahibindende sıkıntısız bulmaya çalışıyorum yardımcı olurmusunuz
Geri