theimam11 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Kulakiçi Gaming Kulaklık

Kulaküstü kulaklıklar rahatsız ettiği için kulakiçi kulaklık almak istiyorum genellikle fps oyunları oynuyorum mikrofon kalitesi de benim için önemli 450 tl ye kadar bütçem var. Uzun süredir kullanmış olduğunuz ve memnun olduğunuz kulakiçi kulaklık tavsiyelerien açığım.
  2. T

Laptopuma 2k Çözünürlükte Mönitör Bağlanır mı ?

Bildiğim kadarıyla mını dısplay girişi varsa 144 Hz olarak kullanılabiliyor ama benım için önemli olan 2k çözünürlükte ( 2560*1440) olarak kullanabilir miyim ondan emin olamıyorum.Benım laptopumda sadece hdmı girişi var desteklememe gibi bi durum olur mu bilmiyorum.
  3. T

Laptopuma 2k Çözünürlükte Mönitör Bağlanır mı ?

Laptopumun ekran çözünürlüğü 1366*768 çözünürlükte 60 Hz kalitede bu bana yetersiz geldiği için 2k çözünürlüğünde 60-75 Hz çift ekran olucak şekilde bir monitör almayı düşünüyorum.2k çözünürlüğünde ki monitörü bağlarken herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım ?
  4. T

Valheim oyununda düşük fps sorunu

sistem gereksinimi daha yüksek olan oyunlarda 50-60 fps alıyorum fakar valheim oyununda 20-30 fps alabiliyorum oyun beta sürümünden yeni çıktı ondan kaynaklı olabilir mi veya bu sorun benım bılgısayarımla alakalı bi durum mu ? yardımcı olursanız sevinirim. Sistem Özellikleri = İ5-8250U- Geforve...
Geri