Aga binamda sıkıntı olsa adamlar bizlik bir şey yok dicekler zaten . Adamların yapacağı bir şey var yapmıyorlar yazın ortasında bir anda bina içinde internet kopamazya .
Bu yazıyı okudum ama vodafone aksini söyliyor 30 gün geçse bile bedelsiz iptalin olmadığını söylüyor
1718625151
Daha önce olan port bi anda yok mu oldu ? 5-6 yılıdr kullandığım porta kediler mi girdi djdj
Evet ama yan komşumda internet varken biz vodaone müşterisi olduğumuzdan bizde yok . Port sıkıntısı falan filan diye geçiştiyorlar bizi
1718624849
uzun zamandır kullanıyorduk
vodafone net 20 gündür internetim yok. İnternetin ne zaman geleceiğini sorduğumda 10 gün sonrasını söyleyerek geçiştiriyorlar . İptal etmek istediğimde tahhahütü ödememeden iptal hakkım olmadığını söylüyorlar . Ne yapabilirim bi fikri olan var mı ?
elimde GP2Y1010AU0F ve esp32 var . İnternette olduğu gibi bağlama yaptığımda ve kodumu çalıştırdığımda sabit bir değer alıyorum nedenini bilen var mı ?
Jbl quantum 100 Kulaklığı aldım kendi driveri algılamıyor. Kullanan var mı ? usb ile giriş değil 3.5mm ile . USB dönüştürücü ile de denedim olmadı.
1676670860
JBL QuantumENGINE driverin adı
Merhaba iyi günler. Babam kasanın cd yerine hdd takmış . Taktığı kablodan yanık kokusu gelmiş ve pc açılmıyor . Yarın bilgisayarcıya götürcez. Ne olmuş olabilir ?