thekoc isimli üyenin son içerikleri

1. T

Online multiplayer oyun arkadaşları aranır

23 yaşındayım aktif olarak yüksek lisans yapıyorum ama oyun tutkum da var ama çevremde benim gibi oyun oynayan arkadaşlarım yok fırsat buldukça oyun oynuyorum bizim ortamımız güzel gel takilalım diyen varsa beni de sarar evlilik ilanı gibi oldu ama fklanlşdslşaşdşsma
  2. T

Oyun kolu önerisi yardım

En fazla 2 k 1757514575 Teşekkür ederim
  3. T

Oyun kolu önerisi yardım

Beyler pcde kullanmak için oyun kolu almak istiyorum ama çok da para bayılmak istemiyorum açıkçası fp önerebileceğiniz neler var teşekkürler
  4. T

Arkadaşlarla oynamak için The Forest lazım

Arkadaşla oynamak için the forest lazım şu an 700 lira falan o oyuna o kadar vermek de mantıksız forestı olan ya da Steam hesabı olan satacak veya verecek birisi var mıdır?
  5. T

8000 liraya KIRILABİLİR PS4 alınır mı?

bu paraya fat kasa pahalı bence kırık ps4de ilerde satmasam da olur diyorsan öyle al ya da fazla oyunu olan temiz konsollar var onları almak daha mantıklı olur satmak istersen seçim senin
  6. T

FOREST CRACK VE STEAM ONLİNE (LAN) OYNAMA

nasıl yapıcaz
  7. T

b 1737405935 nasıl?? 1737405991 10 dolar gözüküyor bende
  8. T

Arkadaşta crackli forest var bende steam forest birlikte oynamak istiyoruz ama yapamadık bunun bir yolu var mı?
  9. T

Yardım Max 35 k fp (oyun )acil laptop önerisi

Teşekkür ederim düşünüp biseyler Alicam artık
  10. T

Bu 75 watt hocam 30k iken gördüm ama almadım 1736874542 Loqlar da iyi ama bilemedim ne yapsam Asus istiyorum aslında loqların kasa kalitesi bataryası sıkıntı diyorlar.
  11. T

hocam öerin için teşekkür ederim ama rtx ekran kartı olsa daha iyi olur ilerde satacak olursam falan bu laptopta sorun yaşarım.
  12. T

35 bine kadar daha çok oyun oynamak ve üniversite işlerini yapmak için laptop Alicam ne almalıyım şu an mı almalıyım yoksa beklemek daha mı doğru olur.?
  13. T

Yardım Hangi laptopu almalıyım???

oyun oynamak ve photoshop programları için büyük oyunları rahatça oynamak için 1736624170 teşekkür ederim
  14. T

hocam bu bi ara baya indirimdeydi de bu ekran kartını pek bilmediğim için ve ilerde satarken sıkıntı yaratır diye tercih etmek istememiştim 1736624022 bunun doşında memnun musun oyunlarda falan sorun yaratıyor mu
  15. T

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nur-lp006-6gb-rtx4050-140w-ryzen-7-7435hs-16gb-ram-512gb-ssd-15-6-inc-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00006LNL1N?magaza=GpnTeknoloji...
Geri