23 yaşındayım aktif olarak yüksek lisans yapıyorum ama oyun tutkum da var ama çevremde benim gibi oyun oynayan arkadaşlarım yok fırsat buldukça oyun oynuyorum bizim ortamımız güzel gel takilalım diyen varsa beni de sarar evlilik ilanı gibi oldu ama fklanlşdslşaşdşsma
Arkadaşla oynamak için the forest lazım şu an 700 lira falan o oyuna o kadar vermek de mantıksız forestı olan ya da Steam hesabı olan satacak veya verecek birisi var mıdır?
bu paraya fat kasa pahalı bence kırık ps4de ilerde satmasam da olur diyorsan öyle al ya da fazla oyunu olan temiz konsollar var onları almak daha mantıklı olur satmak istersen seçim senin
Bu 75 watt hocam 30k iken gördüm ama almadım
1736874542
Loqlar da iyi ama bilemedim ne yapsam Asus istiyorum aslında loqların kasa kalitesi bataryası sıkıntı diyorlar.
35 bine kadar daha çok oyun oynamak ve üniversite işlerini yapmak için laptop Alicam ne almalıyım şu an mı almalıyım yoksa beklemek daha mı doğru olur.?
hocam bu bi ara baya indirimdeydi de bu ekran kartını pek bilmediğim için ve ilerde satarken sıkıntı yaratır diye tercih etmek istememiştim
1736624022
bunun doşında memnun musun oyunlarda falan sorun yaratıyor mu