1 ay önce RTX 5090 ekran kartını aldım. İlk başta her şey sorunsuzdu fakat Nvidia'nın güncellemelerinden sonra ikinci monitörümde siyah ekran sorunu yaşamaya başladım. Monitör yalnızca 59.65 Hz'de çalışıyordu, bunun dışında sürekli sorun çıkarıyordu.
Durumu anlamak için birkaç kez DDU...
dalgamı geçiyorsun ne alakası var iyice sende bokunu çıkardın 5090 almakla apu ne alakası var kardeşim bir soru soruyoruz burda konuşmak için gelip konumu kirletiyorsun burda yardım arıyoruz ne diye gelip küçümsüyorsun insanları ?
5090 Sonunda elime ulaştı oyun testleri yapacağım fakat msi afterburner açılıyor 5090 seçince geri kapanıyor bu sorunun çözümünü bilen varmı bu arada gpu 0 amd radeon çıkıyor bu normalmi neden 5090 sadece çıkmıyor yardımcı olurmusunuz ?
Webcam değil aslında profesyonel kamera arıyorum yayınlarda canlı net gösterecek yayıncı kamerası önerebilen varmı bütçeyi 100 bine kadar çekebilirim ?
yani zengin felan değilim sadece tasarımcıyım 5090 o yüzden istiyorum rahatça 4k oyun oynamak için, aynı şekilde oyunda yapmak için, o yüzden aklımda sorular vardı tecrübeli arkadaşlar gereken cevapları veriyor teşekkür ediyorum çünkü benimde insanlarında bilmediği bazı trickler olabiliyor...
MSI 5090 SOĞUTMASI EN KÖTÜMÜ ACABA PİYASADA MECBUR ASTRAL OLMADIĞININDAN,MSİ ALDIM BUNUN İÇİN SOĞUTMASI EN KÖTÜ DENİLİYOR TESTLERE BAKTIM OKADAR KÖTÜ DEĞİL ACABA
BİLGİLİ ARKADAŞLAR YORUM YAZABİLİRMİ BU KONU HAKKINDA ?