ben kampanya falan vazgeçtim sanal kart olsun yeter diyerek iyzico ya geçtim aslında turkcellpay ve istanbulkart cazip geldi ama bir türlü kimlik doğrulama yapamadım vazgeçtim
Ya paparanın güzel tarafı aboneliklerimi yönetebiliyordum.bir yere abone oluyordum tekrar yenilenmesin diye o siteye ödemeleri kapatıyodum parayı çekemiyordu falan
reis şimdiye kadar sıkıntı yoktu birden ekran sondu sonra siyah oldu restart attım pc açıldığında sürücü gitmişti uygulamaya tıkladığımda bu hatayı verdi sonra dediğimi yaptım şu anlık whql sürümü kurdum bakalım tekrar olmaz inş
son iki saatde iki defa siyah ekran yedim 1.sinden sonra ddu ile sıfır kurulum yaptım yine oldu. restart attıktan sonra amd uygulamsını açtığımda this version amd sofrware that you lounched is not compatible with your currently installed amd driver hatası alıyorum varmı aynı sorunu yaşıyan
beyler internetim hızlı pc den izlicem ücretsiz şekilde, aklımda iki soru var birincisi indirme seçeneği varmı ve indirilen pcye mi iniyor platformamı ikincisi güvenlimi virüs beni endişelendiriyor
Benim gibi ilk defa sistem toplayıpta bu sorunu yaşayan arkadaşlar için yazıyım,videolarda gördüğünüz yere gidip direk takmayın kabloları anakartım üzerindeki yazıları okuyun,ön panelden (power sw reset sw falan)gelen kabloları jfp1 e değilde aynı şelilde olan jcom1 e takmışım
Sanmıyorum hocam ilk bastığımdada böyleydi sonra bios tuşu ile flash takıp güncelleme yaptı o sıra kendi açıldı windows yükledim kapattım sonra 1 ssd daha taktım şimdi açılmıyor