Teşekkür ederim ama bana uygun değil galiba attığınız model nedeni ise taksit imkanı 3 taksit beni baya bir darlar 4 taksit olması lazım ama 144hz ile 60 hz arasında dağlar kadar fark var kararsız kaldım
https://www.n11.com/urun/thomson-65qg5c14-65-uydu-alicili-4k-ultra-hd-google-smart-qled-tv-67584016?magaza=mediamarkt&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel Bu tv nasıl dır acaba
40.000 tl bütçem var güzel hir 65’ televizyon arıyorum oyun oynamayacağım film dizi için üzmeyecek bir televizyon arıyorum marka takıntım da yok Google tv ve android tv önceliğimdir.
Okul için sırt çantası önerisi istiyorum normalde Puma çantam vardı kurutmaya atıldı yanlışlıkla baya büzüştü ve çekti kendini o yüzden yeni bir çanta önerisi istiyorum.
Buna bir baktım videolarına yorumlarını vs kısık seste cızırtı FLn yapıyormuş çokta içime sinmedi açıkçası yani 2. El önerebilceğiniz yada daha iyi ses kalitesi olan bir sistem var ise çok mükemmel olur baslı çok şeyler dinlemem gibi film oyun tarzı ses kalitesi iyi olsun yeter