iki mousda kullanan dostlarım varsa yada bilgili arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim sizce hangisi daha iyi bunun bu şeyi kötü falan ve wraithçi arkadaşlar gelmeden wraith mouse istemiyorum teşekkürler iyi forumlar.
Evet var dün gece modunda adamı görmediğim için kurt sürüsü betina taslagın gitti delirdim bu uygulamuı kullanıyom şimdi kendi monitörüme göre ayarladım pratik oldugu için güzel
bazı oyunlarda karanlık çok karanlık ve rakibi görmem çok zorlaşıyor evet bu oyunun kasıtlı yaptığı bişey ama göremiyorum yani nvidia filtre ayarları yapılmıyoe nvidia denetim masasından derseniz gamma açınca çamur oluyo bu uygulmayla tek tuşla açıyorum kadınlıktan çıkınca kapatıyom sizce ban...
Razerın 7.1 özeliğini beğenmediğim için sonar kullanıyorum ama bu kulaklık için en iyi eq ayarı ne hazır cs faze ayarını kullanıyom oda her yerden ses geliyomuş gibi oluyo oynadıgım oyunlar cogunluken rekabetcı oyunlar CS Arc Raiders Apex tarzı oyunlar bi arkadaştanda aldıgım ayar bu sizin bu...
Ayarlar normal olması gereknede düşükted ne yapsam ne etsem düzelmiyo kriz geçiriyom maçlarda adam görünce sanki 60 fps oyun oynuyom sonra mentalimde patlıyo oynısım varsada oynamak istemiyom bi çözüm yada şunu dene falan diyin deniyim yoksa elimde kalıcak bu pc
sistem gereksinimleri
4060 8gb...
Ben yeni aldın sandım benimki öyle olmuştu gitmez hayır ama garantiden dönmesi uzun sürer çünkü her parça ayrı bi yere gidiyo tek parça gönderdiysen messela ekrna kartı sadece daha hızlı gelir yoksa her parçanın farklı süresi oluyo bende her şey gelmişti işlemci gelmemişti kasa baya yatı orda yani
Klavye geldiğinde kablosunda temazsılık vardı sorun etmedim normal bi typ c kablosuyla çözdüm ama bazen kendi kendini a ya tuşuna basılı kalıyo bazen basmıyo tüm tışlar gidiyo diceksiniz ayarları en düşüğe çekmişsindir hayır wasd ctrl haric diğer tuşalar basicte onlar ise sınırın bi üstüne...
Kanka valla 1 senedir kasa bende tek hatam keşke garantiyr vermeseydin değişim yasa iade alsaydın allah bilir ne zaman gelcek 1 ay 1.5 ay bekledim geldiğinde düzelmişti ama keşke başta dediğim şeyi yapsaydım dedim kendime
sistemim
i513400f
4060 8 gb
H610M K DDR4
1tb ssd
32 gb ram hocam
1760662757
tpm 2.0 bilmiyorum ne oldugunu araştıcam ama zaten format atmadan önce aynı sorunu yaşıyodum