G203 ve diger tüm logitech fareleri denedim, sadece bu elime uydu. Yani beklesem çıkar mı bu modelin kablolu veya şarjlı(kablo ile) modeli acaba? Böyle bir...
Hocam tam emin olmamakla birlikte sanmıyorum. Yani eğer eline bu uyduysa bence almalısın fazla beklemeden. Fikrimce powerplay işini göreceği için onunla...
İnstegramda gezerken pek çok cinsiyet değiştiren kişilere denk geliyorum. Mika olsun mükremin olsun ve daha pek çoğu. Kumar illeti gibi cinsiyet değiştiren...
Hocam İslam'a ters olan şeyleri yaparak para kazanan, mutlu olan, zengin olan insanlar ancak ve ancak dünya nimetlerinden bu şekilde yararlanabiliyorlar. Bu...
Temiz bir format ile önce bi test et sistemi. Verileri yedekleyip bi formatla. Eğer aynı sorun devam ediyorsa ve cihazın garantisi varsa teknik servise...
Tabii İ ES daha iyidir hocam SLX'e göre. Dediğin gibi SLX'te 15 20 taklalı aracı bile şöyle böyle diyip satmaya kalkanlar var. En azından ikisi arasında...
Yayın konusunda amd nvidia problemi düşünmene gerek yok bu segment bir ekran kartında diye düşünüyorum 7700xt bir ekran kartı gayet yeterli olacaktır yayın...
https://www.hepsiburada.com/scythe-fuma-3-scfm-3000-120mm-siyah-cpu-hava-sogutucu-pm-HBC00005PZ500
Bütçe konusunda problemim yok dersen bu markayı da...