themanhimself isimli üyenin son içerikleri

1. themanhimself

i3 10100f vs ryzen 3 3100

Silikon iyi gelirse ve Neo Forza kullanırsan 3100 ile büyük ihtimalle geçersin, ilerde 5600/5300x gibi işlemcileri de takabilirsin. OC ile uğraşmayacağım diyorsan 10100F al geç.
  2. themanhimself

144hz 1ms IPS Panel monitör önerisi

Dostum o anlamda değil, aynı paneli kullandıklarını biliyorum. sRGB ve AdobeRGB değerleri daha geniş AOC'un yani renkler daha canlı gözükecektir. TUF'unki standart mesela NTSC %72 ve sRGB %100 civarı. Tabii kağıt üstünde bir karşılaştırma olduğu için kesinlikle ''çok daha iyi'' olduğunu...
  3. themanhimself

MONSTER ARYOND MU SAMSUNG MU

Samsung çok daha iyi, karşılaştırılması hata. Hem Aryond olanda ghosting vs. sorunlar oluşuyormuş diye duydum.
  4. themanhimself

144hz 1ms IPS Panel monitör önerisi

Ergonomileri aynı (AOC daha fazla yer kaplıyor sadece), parlaklıkları aynı ama AOC daha geniş bir renk gamutunu kapsıyor ve Freesync Premium var. Bunun ederi 1880 TL değil. https://www.qp.com.tr/aoc-24g2u-24-1ms-144hz-fhd-freesync-gaming-monitor
  5. themanhimself

Öneri Steelseries Rival 3 veya Mouse Önerisi

G203 LS iyidir. Bir ara Viper Mini 350 - 300 TL'ye satılıyordu, bulursan onu da düşünebilirsin.
  6. themanhimself

Çözüldü✓ İşlemci ve ekran karı voltaj düşürme

GPU limitini çok aşmış fena throttle yiyor, CPU da aynı şekilde. Model nedir?
  7. themanhimself

RTX 3060Ti & 10400F Sistem Toplama

10400F daha iyi olur ama kartların stokları kısıtlı ve yeni kartlar da gelecek. Beklemek en iyisi olur.
  8. themanhimself

3500 3700 tl pc toplama

''Paylaş'' kısmındaki linki atman lazım. Hazır veya tek siteden zorunlu mu?
  9. themanhimself

10100f işlemci ile gtx 1650 nasıldır?

Bu fiyata RX 5500 XT 4GB + 10100F toplanır, SSD bile yok. Alınmaz. Hazır zorunluysa kartların stoklarını bekle Game garajdan alırsın.
  10. themanhimself

Aklımda iki tane monitor var hangisini alayim ?

Boyutları 1080p için fazla, özellikleri öyle muhteşem de değil. 24G2U al geç bence, ergonomisi daha iyi ve biraz daha geniş bir renk gamutunu kapsıyor Gigabyte'a kıyasla.
  11. themanhimself

Ranker Cygnus v2 (beyaz) mi Xpg İnvader (siyah) mi?

Kasa fanı alacaksan XPG.
  12. themanhimself

Bu güzel sistem için PSU önerisi?

Dostum ben de iç yapısını/incelemesini bulamadım ki, zaten benzer olmaları ''lazım'' dedim. Adları aynı olup sertifikaları farklı. Arkadaş Zalman'ın kendi sitesinde yok dedi diye sertifikasını attım. Tek farkları giriş voltajları gibi görünüyor. Sizin de iç yapısının farklı olduğuna ait kaynak...
  13. themanhimself

Sertifikaları farklı sadece, iç yapıları aynı/benzer olması lazım. Tabii arkadaş istiyorsa Gigamax da alabilir. Kendi sitesinde olmayınca ne oluyor anlamadım? Sertifikası: 1608621625 Eski model olduğu nereden çıktı? Kaynak falan varsa susarım. :D
  14. themanhimself

https://www.incehesap.com/zalman-wattgiga-k550w-zm550-gvii-550w-power-supply-fiyati-45899/?v=1.19.4 https://www.n11.com/urun/fsp-hydro-hd500-500-w-80-bronze-guc-kaynagi-1581340?magaza=qp&v=1.31 Wattgiga en iyi tercih.
  15. themanhimself

Hangi monitörü önerirsiniz?

G241'de ölü piksel çıkma ihtimali diğer modellere göre daha fazla. Mağaza'da test yaptıracaksan ASUS yerine tavsiye ederim. ASUS'un daha iyi olduğu şey hareket kabiliyeti/ergonomisi önemliyse. Biraz daha ödeyebiliyorsan...
Geri