TheMerzz isimli üyenin son içerikleri

1. T

Monitör görüntüsü gidiyor

2. El bir monitör aldım vx2718-2kpc-mhd viewsonic marka .ekran kartım RX 6800xt işlemcim ryzen 5 5600 Normal şartlarda bir sorun yaşamıyordum fakat oyuna girdiğimde kimi zaman 5 10 dk içinde kimi zaman 2 3 saat sonra monitör kendini kapatiyor . Kasa çalışıyor, bilgisayar aktif , ekran kartı...
  2. T

Monitör oyundayken kendini kapatiyor

Dün ikinci el bir monitör aldım viewsonic vx2718-2kpc-mhd monitör pixel testini yaptım sorun yok. Eve gelip bilgisayara bağladim oyuna girdikten 10 dk sonra monitör kapandı ve ardindan yeşil beyaz mor renkler yanmaya başladi . Sonrasında tekrar açtım ve çalışmaya devam etti . Ekran kartım RX...
  3. T

Fsp hydro 700w alınır mı ?

Fsp hydro 700w ikinci elde uygun fiyatlı Rx6800 xt Ryzen 5 5600 sistem Sorun çıkartır mı güvenilir midir ?
  4. T

Bu Durum Tetanoz Yapar mı ?

Herhangi bir kesik yoksa kan ile temas yoksa tetanozluk bir durum olmaz . Bildiğim kadariyla böyle . Kesilme delinme gibi durumlarda geçerli olur . Endişe edecek bir şey olduğunu zannetmiyorum.
  5. T

Motor eldiveni önerisi

Hocam ben aliekspresdeb yapıyorum eldiven aldım ordan 2 tane bir oraya göz atabilirsin çeşit fazla uygun fiyatlı bulabilirsin
  6. T

Kasa ebatları sorun yaşatır mı

Arkadaşlar bir kasa aldım bitfenix nova mesh se tg ekran kartı uzunluğu 315 mm Kasa https://www.bitfenix.com/products/chassis-2/atx/nova-mesh-se-tg/ Ekran kartım 313 mm saphire nitro+ se 6800xt yani zar zor giriyor Bu şekilde kullansam herhangi bir sorun yaşar mıyım sıcaklık değerleri vs...
  7. T

Ryzen 5600 6800 xt sistem

Hocam karışık biraz ama 2.elden almayı düşünüyorum temiz bulabilirsem . 4 ile 6 arası bütçe ayırdım onun için.
  8. T

Hocam henüz parçaları tamamlamadim ekran kartı ve anakarti 10 bine almistim kalanları da 6 bine alabiliyorsun şuan
  9. T

Ryzen 5 5600 Sapphire nitro+ 6800xt Xpeg spectrix d41 2x8 Corsair cx750 veya gigabyte p750 GM Bitfenix nova mesh se tgnse-300 4 Fanlı kasa Kingston 1 TB M2 ssd 3000yazma okuma Snowman t6 ultra işlemci soğutucu kule tipi MSI gamingplus b550 anakart Sistem nasıl arkadaşlar imkanlar...
Geri