Bu fiyatta alinabilecek 32 gb ram rtx 5070 laptop laptopun arkadası hava alicak şekilde yapılmış ptt awmden bulabilirsiniz
%100 srgb 16 inch
100 watt ekran kartı boost 115 watt
Cpu 55 watt
Steel series nahimic ses teknolojisi destekliyor
32 gb 5600 mhz
Güzel olmuş kanka ellerine sağlık bir 5 6 k daha bulursam islemci soğutucu değişiriz 10 numara olur
1747065386
Kasa ve psu almama gerek yok simdilik eski olanlaei kullansam isimi görür
Ben zaten almam 9070 xt napicam rtx 5070 varken yüzüne bakmam performans farkı olabilir ama kim uygulama arayüzü calismayan ekran kartı almak ister fikirlerini kendine sakla küçük adam
Tamam kanka gidin daha iyisini getirin oturup konuşalım size açıklama yaptım ben böyle topladım diye insanları yargilamadan önce girip ne dediklerini tam okuyun sen ramlerde mhz değerinin fps etkilemedigini söyleyen bir insansın tartışmak istemiyorum dediğim gibi
Hatta ilanın yorumlar kısmında görebilirsin yorum attigimi ve kartın durumunu sorduğumu ben sadece herkesin uygun fiyata iyi bir sistem almasini isterim istersen ekran kartını burdan al kalan herseyi videodan al ama ben böyle yapardım
1745953884
1745953915
Seninle tartışmak istemiyorum daha...
Ben kimsenin kötülüğünü veya dolandirilmasini istemiyorum arkadaşlar sahibinden ilanıyla alakamda yok ama arkadaşı aradım kapora falan istemiyor gidip bakılır cebinden 12 lira çıkacağına 2 lira yol parası çıkar en fazla zaten
Numarasini imandan bakabilirsiniz benim kötü bir niyetim yok benim...