Arkadaşalar merhaba ilk mezun senem daha önce hiç ders çalışmamıştım mat temelim zayıftı açıkçası okul hayatımda hep orta başarılı bir öğrenciydim neyse 12 bitince 3 ay çalıştım sonra 14 Eylül'den itibaren işten çıktım planlıydı hani 3 ay çalışıp çıkacaktım. ondan sonra YKS'ye sayısaldan...
kardeşim robot program yapsında robotun duygusumu var ben diyorum ki tek yks için değil mental olarak ta lazım ben yapay zekadan prgoram yaptırdım diyelim programa harfiyen uysam dahi ilerde kafamda bir çok soru işareti çıkacak onları da mı yapay zekaya danışacağım yapay zekanın verdiği...
Arkadaşlar merhaba lise mezunuyum açıkçası YKS sayılasa temelden başlayacağım 0'dan bana yol haritası çizecek zamanımı en iyi şekilde kullandırtacak en verimli koç platformu sizce aşağıdakilerden hangisi? Deneyimlerinizi ve görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
1..kopilot
2.unikazan koçluk...
Arkadaşlar merhaba bölgemizde altyapı olmadığı için magnet veya Superbox almaya karar verdim fakat sınırsız magnetin hız sınırı varmış çok düşük onun için her türlü Superbox kullancağım 1 terabaytlık paketi 1700 TL şimdi benim bir sorum olacak Superbox'ı internetten alırsak dijitale özel 1 TB...
Arkadaşlar öncelikle merhabalar ders çalışmak için kulak içi kulaklık alacağımda tek istediğim beni günde 6-8 saat götürsün bütçem 600 tl şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar, Xbox'a girerken şu hatayı alıyorum, hizmetlerden Xbox servislerinin hepsi açık. Neden oluyor? Windows 11 kullanıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim bu arda Windows Update güncel.