Merhabalar. dün yeni bir m2 ssd aldım ve bilgisayara bunu taktım ama ne yaparsam yapıyım işletim sistemini bu yeni aldığım m2 ssd'ye geçiremedim. Bunun çözümü olarak işletim sisteminin kurulu olduğu eski m2 ssd'yi yerinden çıkarıp yeni takmış olduğum ssd'ye Windows sıfırdan kurabilir miyim? ve...
Merhabalar, daha bugün kurduğum m2 ssd'yi ne yaparsam yapıyım bir türlü işetim sistemine geçiremedim. Windows hala eski diskte yer alıyor. Bana bunun için önerebileceğiniz bir çözüm yolu var mı?
İki saatten fazladır interneti tarayıp bulamadığım bu karın ağrısını iki satırla söküp attınız😁 Harbi büyük adamsınız ne diyim, çok ama çok çok teşekkür ederim💕💕
1689436329
Onuda denemiştim olmadı hocam. Hakan Abi sayesinde halledebildim sağ olsun.
Merhabalar, şimdiki işletim sisteminin içerisinde yüklü olan ssd'yi yeni aldığım ssd'ye taşırken bios'da takılı kaldı bilgisayar ve bir saat uğraşıp fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra bios'u bu sefer 2tb olan disk ikiye ayrıldı. Ne yaparsam yapıyım disk geri birleştirilmiyor. Birimi sil...
Az önce bu konuyu sanırım eksik açtım. İnsanlar "Windows'un kapladığı alandan kaynaklı olduğu için 137 GB alan eksiktir" dedi. Durum şu ki bırak Windows kurmayı daha sistem görmüyor Ssd'yi Buna rağmen 980 Pro 1863 GB gözüküyor.
Lütfen yorum olsun diye yorumda bulunmayın. Benim derdim 137 GB kayıp olması. Siz "iade edilecek bir durum yoktur" demek yerine bunun sebebini söylemeniz gerekiyor veya bir fikriniz yoksa boşa yorum yapmayın
Yok disk şu an ayrılmamaış daha. Sistemde bile gözükmüyor Disk Yönetimde bu verileri gördüm