hocam kasanın önünde 3 tane, üstünde 2, arkada da 1 tane egzoz fanı var. acaba stok fanda mı bi sıkıntı geçen sene yine sıcaklarda hiç böyle yapmıyordu.
1781107549
Hocam valla bütçede çok kısıtlı napıcam hiç bilmiyorum.
Merhabalar bende intel i5 9400f işlemci var ve stok fanla çalıştırıyorum. Fortnite oynarken işlemci sıcaklıklarım ortalama 85 87 falan oluyor hatta bazen 90ı bile aştığı oluyor. Bu sıcaklıklar normal midir? Termal macunu bugün değiştirdim ve hatta işlemci fanını bilgisayarcıya götürüp taktırdım.
Merak eden varsa diye buraya yazıyım dedim ya da ilerde bu sorunla karşılaşan olursa eğer aldığınız oyunlar steam veya epictense ve hesabınızda bağlıysa rahat bir şekilde alabiliyosunuz. Ubisoftun hesap geri kurtarma için bir formu var onu doldurun ama şöyle bir şey var neredeyse 1 hafta falan...
Herkese iyi akşamlar, dün bir virüs sonucu hesaplarım çalındı. Tüm hesaplarımı geri aldım fakat ubisoft vermemekte ısrarcı. Sürekli olarak oto mail gönderiyorlar. Attığım şeyleri umursamayıp bana sürekli olarak malini kontrol et diyorlar ama çalan kişi hesabın mailini değiştirdiği için maile...