Theo isimli üyenin son içerikleri

1. Theo

Bilgisayar açılmıyor

Koskoca forumda bir kişi bile boot ekranına girmeyi bilmiyor galiba.
  2. Theo

Bilgisayar açılmıyor

Hocam windows kurmak için biosa girmene gerek yok. Bilgisayar açılırken anakartının boot tuşu hangisiyse ona bas. Sonra windowsun kurulu olduğu usbyi seçip kurulumunu yap.
  3. Theo

Yardım 1Gbps internet için hangi ağ adaptörünü tercih etmeliyim?

Bu konu hakkında hiçbir yerde yazı bulamadım. O yüzden bir ilki beraber başlatmış olacağız hocam. Hiç problem yok beğenmezsek iade ederiz 😅.
  4. Theo

Tenda U18 siparişi verdim. Elime ulaşınca başka insanların bilgilenebilmesi için test sonuçlarını paylaşacağım.
  5. Theo

Modemim TP-Link EX141. Attıklarımdan hangisini önerirsiniz hocam veya farklı bir öneriniz var mı?
  6. Theo

Anladım hocam teşekkürler.
  7. Theo

Öneriniz var mı? Bu attıklarımın hangisinden daha iyi verim alabilirim?
  8. Theo

Merhabalar. Evimde 1gbps internete sahibim. Wi-Fi 6 bir modemim var. Wi-Fi 5 bir ağ adaptörü tercih ettiğimde yine aynı değerleri alabilir miyim? Kasam modemin yanında fakat salona kurup kabloyla uğraşmak istemediğim zamanlar için ağ adaptörü lazım. O yüzden ethernet kablosu önerisi yapacak...
  9. Theo

TCL 65C845 vs 65C935

Sorma hocam. Teşekkürler. Aralarındaki Micro Dimming farkı benim aklımı karıştırdı ama herkes 845'in yazılımının daha iyi olduğunu iddaa ediyor.
  10. Theo

TCL 65C845 vs 65C935

Merhaba. Kısaca iki televizyon arasında kaldım. İkisininde fiyatları aşağı yukarı aynı. Teşekkürler. Epey.com
  11. Theo

Televizyon önerisi 🤔

Merhaba arkadaşlar. OLED ve Mini LED televizyonlar arasında uzun süredir araştırma yapıyorum fakat halen daha kafamda oturtamadığım şeyler var. OLED'in yanma riskinden dolayı tercih etmek istemiyordum fakat LG'nin bu konuda iyi olduğunu ve artık yanma yapmadığını aynı zamanda yanma durumunda...
  12. Theo

Ambilight televizyon önerisi

Merhaba arkadaşlar. Nasipse televizyon almayı düşünüyorum ama açıkçası biraz kararsızım. Direkt olarak Philips markasının ambilight teknolojisine sahip olan televizyonlarını mı tercih etmeliyim, yoksa farklı bir marka alıp o televizyonamı ambilight teknolojisi almalıyım? Bütçe şu an belli değil...
Geri