Hocam windows kurmak için biosa girmene gerek yok. Bilgisayar açılırken anakartının boot tuşu hangisiyse ona bas. Sonra windowsun kurulu olduğu usbyi seçip kurulumunu yap.
Merhabalar. Evimde 1gbps internete sahibim. Wi-Fi 6 bir modemim var. Wi-Fi 5 bir ağ adaptörü tercih ettiğimde yine aynı değerleri alabilir miyim? Kasam modemin yanında fakat salona kurup kabloyla uğraşmak istemediğim zamanlar için ağ adaptörü lazım. O yüzden ethernet kablosu önerisi yapacak...
Merhaba arkadaşlar. OLED ve Mini LED televizyonlar arasında uzun süredir araştırma yapıyorum fakat halen daha kafamda oturtamadığım şeyler var. OLED'in yanma riskinden dolayı tercih etmek istemiyordum fakat LG'nin bu konuda iyi olduğunu ve artık yanma yapmadığını aynı zamanda yanma durumunda...
Merhaba arkadaşlar. Nasipse televizyon almayı düşünüyorum ama açıkçası biraz kararsızım. Direkt olarak Philips markasının ambilight teknolojisine sahip olan televizyonlarını mı tercih etmeliyim, yoksa farklı bir marka alıp o televizyonamı ambilight teknolojisi almalıyım? Bütçe şu an belli değil...