Gamebooster G918 Fire Storm satın aldım. Bilgisayarı kapatıp açınca klavye çalışmıyor. Kablosunu sök tak yapmam gerekiyor.Sonrasında sorunsuz çalışıyor. Sorun nedir?
Evet arkadaşlar dün format atıp kendim gerekli driverları yükledim. Driver booster ile kontrol ettim bir şey çıkmadı bir driverpack'e bakayım dedim. 2-3 tane buldu sürücüleri güncelleştirsin mi dedi evet dedim gittim geldim chrone(programları seçmeme rağmen) cart curt indirmiş oyun yüklediğim...
anlaşılsın diye c: d: diye ayırdım ama gülücük yapmış site düzelttim şimdi
1673434726
Cyi silip temiz kurulum yapıcam ama format sonrası bilgisayarıma girince D gözükür dimi?
Zaten kullandığım ssd'm vardı(C: ). yedekleme işlemi için m2 ssd(D: ) aldım. m2 ssdyi ilk aldığımda windowsta gözükmedi biçimlendirip yeni birim oluşturdum. Yedeklerimi içine attım(D: ). şimdi zaten var olan ssd(C: )me format atıcam ama format işlemi sonucunda m2 ssd(D: )yi biçimlendirip yeni...
Merhabalar,
Sistemim için m2 ssd ariyorum. Herhangi bir m2 ssdyi alıp taksam çalıştırır mı slot farklılıklari var mıdır? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Sistemim;
Ryzen 3 2200g
Rx570 8gb
8gb 3000 mhz ram(oc)
Msi b350m pro vdh
Thermaltake h330 650w psu
Merhabalar,
Sistemim için m2 ssd ariyorum. Herhangi bir m2 ssdyi alıp taksam çalıştırır mı slot farklılıklari var mıdır? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Sistemim;
Ryzen 3 2200g
Rx570 8gb
8gb 3000 mhz ram(oc)
Msi b350m pro vdh
Thermaltake h330 650w psu