ThePartyTR isimli üyenin son içerikleri

1. T

4 tb SSD M2 Önerisi F/P

Arkadaşlar 4 TB f/p M2 arıyorum yardımcı olur musunuz? Aciliyeti Yok ama sanırım çok indirim olmuyor
  2. T

GRAVİX 5A özelleştirme

Arkadaşlar merhaba 70-80 arası bütçem var gravix e bu özelleştirmeleri yaptım, daha uygun bulduğunuz bir sistem var mı acaba ? F/P genelde fps oyunları oynayacağım..
  3. T

9070 xt sistem önerisi

Hocam çok teşekkür ederim pek bilgim yok birşeyleri olursa eksik yaparım diye güvenmiyorum kendime..🥲
  4. T

9070 xt sistem önerisi

Hocam teşekkürler sağolun..<3
  5. T

9070 xt sistem önerisi

Hocam biraz daha Rahatsız edicem ama 🥲 kusura bakma 7800x3d farkı 4 küsür yani ben genelde fps oynayacağım Cod,cs,valo yani ona değer mi sence
  6. T

9070 xt sistem önerisi

Teşekkür ederim dostum..<3 1748852553 Çok teşekkür ederim kafam ısıda kalmasın diyorum hangisini önerirsin site linki bıraksam seçebilir misin acaba
  7. T

9070 xt sistem önerisi

Çok teşekkür ederim, şimdi ileride ne olur bilemiyorum ;( ama mesela ilk fotoğraftaki b850 gaming plus giriş segmenti mi almışken bir kere alıyım ileride yine şekillendirme yaparım diye düşünürsek
  8. T

9070 xt sistem önerisi

Dostum çok teşekkür ederim , b650 mi daha mantıklı b850 mi ?
  9. T

9070 xt sistem önerisi

Hemen deneyim hocam teşekkür ederim , sence parçalar birbirine uyumlu mu?
  10. T

9070 xt sistem önerisi

Arkadaşlar selamlar 70 bin bütçem var sadece kasa için 9070xt içeren bir bilgisayar düşünüyorum böyle bir sistem buldum yardımcı olur musunuz? Teşekkürler iyi forumlar.
  11. T

B560m pro -e vida sorunu

Arkadaşlar b560m pro-e anakartım var fakat M2 vidası çıkmadı yardımcı olabilecek var mı acaba
  12. T

Champion 5T-12 Alınır mı?

Teşekkürler sağolun Teşekkür ederim hocam sağolun
  13. T

Hocam teşekkür ederim bende ondan emin değilim sence yükseltmeden Asus alsam daha mı mantıklı olur ? Birde bu model palitin tek fanlı modeli onu da çift yapmak daha mantıklı olur sanki.
  14. T

12 13 k hazır oyun pcsi

Kanka gamegaraj a bakabilirsin istersen aquaris falan vardı stokta ise düşünülebilir bence
  15. T

Model olarak mı yoksa palit markası ile ilgili bi durum mu ? palit için araştırma yaptığımda pek kötü yorumlar almadım ama :/
Geri