Instagram'daki sayfalarin falan cok guzel tasarimlari var ama hangisi guvenilir bilmiyorum. Kaliteli ve F/P markalar oneririseniz guzel olur. Geleneksel markalar da olur.
Hocam neye verilmez anlamış değilim zaten suan piyasada bu fiyata max 4070lik laptoplar var ve de işlemci,kasa kalitesi olarak pek de bunu geçen yok. Bal gibi de verilir ki zaten bütçeyi çıkarabilsem 5070'i alırdım.
Hepsiburadadan
1747742255
Hocam gelecekler evet ancak hem gg'in diğer ürünlerinde de gösterdiği performans hem de sunduğu diğer özellikler ile bu fiyata bulamayacağımi düşünüyorum. Ayrıca zaten ön sipariş verdim yani gelirseler iptal edblrm
Hocam ben de bu sabah gördüm testlerini basta daha kötü sanıyordum megerse Ti versiyonuymuş onlar,mobile versiyonu icin daha önde olduğunu fark ettim.Sabah test videosunu atmışlar.
Ve şimdi aldım hayırlısı olsun bakalım zaten ön sipariş önümüzdeki günler olumsuz bir inceleme gelirse iptal ederim.
Başlıkta yazdığı gibi bir laptop önerisi yapar misiniz? Satıcının hepsiburada,trendyol gibi peşin fiyata 6+ taksit yapan bir yer olmasi birinci tercihimdir.
Tavsiyelerinizi bekliyorum 🙋