thepublicman isimli üyenin son içerikleri

1. thepublicman

İkinci El Satışlarda Vergi Dönemi Başladı: Resmî Gazete Yayımlandı

bilgisayarda 10 dan fazla parça var ekipmanı var monitörü var çoğumuz fırsatları değerlendirmeye çalışıyoruz yenisi alan haliyle eski parçasını satacak atıyorum ayda 20-30 işlemi olan adam bu değerlendirmeye alınsın ki eğer tüm ürünleri kendi adına aldıysa bu da ayrı bir saçmalık yılda 3 ürün...
  2. thepublicman

İkinci Elde RTX 3090 Fiyatları Neyin Kafası?

4-5 ay önce ya bu ram fiyatları uçtu hatta belli bir süre dengelendi ama ekran kartları aynı kaldı dediğimiz dönemdi şimdi ekran kartları da absürt fiyatlara ulaşmış durumda ağustos başında başladı absürt yükseliş. Piyasa elbet değişir ama ne zaman hiç belli değil paylaşılan oem sistemler dahi...
  3. thepublicman

🔥İndirim Detay Yakalandı Valla

maliasik hocama katkılarından dolayı teşekkür ederim ref kef
  4. thepublicman

❌İndirim Bitti! Erazer Deputy P60i İ5-13420h RTX 4060 33.529 TL!

firmadan satışı uzun süre önce kapatıldı bilgisi aldım, satışı hiç olmamış bugün hatalı kalmış link
  5. thepublicman

❌İndirim Bitti! Erazer Deputy P60i İ5-13420h RTX 4060 33.529 TL!

sepete ekleyebiliyor musun? ben de eklenmiyor nedense
  6. thepublicman

Öneri Intel Arc B580 12gb Gddr6 192bit Limited Edition İtopya Sepette 14.599,00 TL

kart fiyatları 1-2 ayda acayip uçtu anormal fiyatlar
  7. thepublicman

Hyundai Ioniq 3 Beklenir mi

1 sene sonra çıkacak araba için çok büyük iddia ben imkansız görüyorum
  8. thepublicman

fiyatını öğrenebilen oldu mu?
  9. thepublicman

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

vitrus baya fp duruyor gibi asura da parasına göre dolu anladığım kadarıyla
  10. thepublicman

ne zaman çıkacağı belli mi eğer yazdığın fiyata gelirse en mantıklı araç olur tasarımını çok beğendim sitesinde eylülde fiyatlar açıklanacak yazmışlar 1788012408 kağıt üstünde ioniq 3 daha iyi değil mi bu arada hiç anlamıyorum bu elektrikli arabalardan ioniq 6 nın tasarımı çok hoş bunu da beğendim
  11. thepublicman

🔥İndirim Nothing Phone 3a Hb 19999 ve Alışveriş Kredisine Faizsiz 9 Taksit.

şikayetvar da bulunan şikayetlerin bir çoğu vade farksız gösterip bölmediği üzerine doğrudan kredi değil harcamalar
  12. thepublicman

9 taksit gözükür ama sonradan ya telefonlarda vade farksız kredi yok diyip tüm parayı isterler mi diye bir düşündüm sordum bakalım
  13. thepublicman

kuveyt onay verdi 9 taksite ekstra bir bedel süreç çıkıyor mu arkadaşlar ona göre alacağım belge sigorta cart curt masrafı vs uğraştırmıyorlarsa ben alacağım
Geri