thepublicman isimli üyenin son içerikleri

1. thepublicman

🔥İndirim Nothing Phone 3a Hb 19999 ve Alışveriş Kredisine Faizsiz 9 Taksit.

şikayetvar da bulunan şikayetlerin bir çoğu vade farksız gösterip bölmediği üzerine doğrudan kredi değil harcamalar
  2. thepublicman

9 taksit gözükür ama sonradan ya telefonlarda vade farksız kredi yok diyip tüm parayı isterler mi diye bir düşündüm sordum bakalım
  3. thepublicman

kuveyt onay verdi 9 taksite ekstra bir bedel süreç çıkıyor mu arkadaşlar ona göre alacağım belge sigorta cart curt masrafı vs uğraştırmıyorlarsa ben alacağım
  4. thepublicman

❌İndirim Bitti! Asus Prıme Geforce RTX 5070 31131.43 TL

soru cevaplara bir bakın bence
  5. thepublicman

H27e6 2k 300hz Alınır mı??

8800 e net alınırdı kasımda 7999 yapsalar da alsak
  6. thepublicman

5-6 Yıl Önceki Kasam

zalman olabilir mi
  7. thepublicman

❌İndirim Bitti! Hot Wheels Köpek Balığı Taşıyıcı Hotwheels Köpek Balığı + Porsche 371 TL

kod webte çalışmadı mobil uygulama da çalıştı ben de
  8. thepublicman

🔥İndirim Nothing Phone 3a 8+128gb Kuponla 19999

bu bütçelerde telefon bakıyorum a56 yerine alınır mı? 8 256 gb idi amazon depoda iptal ettim m14 kullanıyorum samsung artık yetmemeye başladı
  9. thepublicman

❌İndirim Bitti! 569 TL Asus Rog Harpe Iı Extreme Edition 20. Yıl 8k Hz Kablosuz Gaming Mouse

asusla anlaşma + marketing bütçesinden halledebilirdi stok o kadar yoktur dersen onu da alım sırasına göre gönderebilirdi. 1 yıl James Donkey vermesin bütçesi çıkar :D
  10. thepublicman

❌İndirim Bitti! 569 TL Asus Rog Harpe Iı Extreme Edition 20. Yıl 8k Hz Kablosuz Gaming Mouse

hadi mouse u iptal ettin eyvallah çok ucuzdu klavyeyi gönder bari
  11. thepublicman

firmanın yerinde olsan marketing bütçesinden düşer gönderirim bir tane yayıncı yerine forumdaşlar mutlu olsun tahminimce yayıncılara çok daha fazla para veriyorlar ya da ilk 50 alana göndersinler vs vs #incehesap
  12. thepublicman

eğer firma klavye ve mouse siparişlerini iptal etmezse profil fotoğrafıma incehesap logosu ekleyeceğim
  13. thepublicman

bunu kim yazacak diye bekliyordum nick entry çok uyumlu oldu :D dfgfdggfdhg
  14. thepublicman

beklediğimden geç bitti alanlara hayırlı olsun incehesap kingo gönderir umarım
Geri