Ümit hocaya saygı duyan ve birçok fikrine katılan biri olarak bu habere sevinmedim.
17 yaşında bir gencin haksız bir şekilde hapise atılan siyasi bir liderin sevinmesi ne kadar yanlış ise, arkadaşın sırf anayasaya uygun eyleme katıldığı için tutuklanması yanlış.
Gün birlik olma günü
Ben fiyatlar düşecek demiyorum genel boykot lazım diyorum insanlar paramızı tutacağız boykot edeceğiz dedi forumda hiç olmadığı kadar sıcak fırsat paylaşılıyor fiyatları aşağı yönlü çekiyorlar sağlam bir boykot olsa daha da düşebilir diyorum ama sağlam tepki lazım
Kur artmasına rağmen bu fiyata satıyorsa demek ki çok daha uyguna temin ediyor işte, ne gariptir ki 60k altına 5070 sistem gelmezken 2-3 gündür 50k ya 5070 sistemler gelmeye başladı, insanlar biraz daha boykot etse kim bilir neler olur
Abdullah en güzel tepkiyi ikinci el sistem tavsiyeleri ile veriyor firmalara sağlam boykot şart (siyasete girmeden kapsayıcı) ancak forum kuralları buna izin veriyor mu bilmiyorum
Kesinlikle katılıyorum 10k ya 6650xt sistem satıyorlardı rx 6700 11k ya felan satılmıştı kimse vatandan sistem almıyordu 7xxx de veya 4xxx de hiç iyi fiyat görmedim ben vatan dışı abartısız söylüyorum
xt nitro model diye bir şey mi yazdım? Ek olarak iki hafta öncesine kadar vardı rahat rahat alınıyordu Pure olanı bir arkadaş 33 e mi ne aldı forumda mesela
B580 kullanan ve mantıklı bulan biri olarak 14000 e b580 almazdım hazır sistem çıkmalarını çok rahat 9500-10.000 e bulabilirsin referans tasarım diye bakma kart ısınmıyor ek bütçeyle diğer parçalara odaklanabilirsin