Kim kimi bağırtır denetlenirsen görürsün, hem şirketim diyorsun hem de fatura kesmiyorsun ee nasıl gelir göstereceksin bunun satışını yaptığında? Demek ki faturasını kesmeyeceksin uzatma yaptığın yasal değil umarım forumdan da uzaklaştırılırsın @Perfectshot06
Kesmek zorundasın şahıs ltd diye ayrım yok şirket adına alıyorsan
sadece bireysel (kendi adına, şirketin yoksa) kesme zorunluluğun yok kesebileceğin bir mevzuat yok çünkü ama onda da ticarete girerse yani sürekli bir ticaret olduğu ortaya çıkarsa maliye uğraştırıyor ceza yiyenler var
zamanında...
Vatan Crimson desert için markayla görüşün diyor, AMD tarafı perakendeci vermesi gerekiyor eğer anlaşması varsa diyor.
Sanırım kod vs yok ulaşabilirsem xfx tarafına da ulaşacağım. Kodu alabilen var mı?
hocam sizle birkaç bileşen almıştık siz kasa psu da almıştınız sanki ramlerle birlikte kasa psu ne kadara gelmişti bir de hangi parçalardı hatırlıyor musunuz
sanki o daha mantıklı ama daha pahalıydı
CW konusu maalesef şansa amd tarafında da nvidia tarafında da üreticiler belli bunu kalıcı olarak çözen yok
dayanılmayacak bir ses ise iade edebilirsiniz amazon bu konuda yardımcı oluyor
genelde markaların alt segment ürünlerinde daha çok yaşanıyor
İşin ana performanstan yapay zekaya kaymasının sonucu ben de beğenmedim ama belirli oyunları kurtarabilir destek vereceği oyunlar önemli. Bu güncellemeden sonra AMD tarafı buna rakip çıkaracağım diye daha kötüsünü çıkarabilir
"İsimleri geçenlerle rakip bile değiliz çünkü rakip değiliz"