asustan çok memnunum o yüzden iptal etme kararı aldım ben de alanlara hayırlı olsun 4. nesil oledler piyasaya iyice bir gelsin fiyatlar oturur rayına belki samsungtan yine iyi bir kampanya çıkar
Teşekkürler ASUS 27'' XG27ACDNG kullanıyorum aslında memnunum ama amazon depodan almıştım garanti mevzusu sıkıntı çıkarır mı diye bu modele geçmeyi düşünmedim değil 6 taksit +500 bonus puanıyla 25.500 e geldi gigabyte
1770222955
geldiği gibi bitiyor konusunu açmıştım güzel fiyattı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0FSDC2S6B?psc=1
4 nesil olan oled diye hatırlıyorum bir ara çok paylaşılıyordu amazon 6 taksit bence iyi fiyat nesil bilgisine bir bakın
@Tayfunns hocanın monitörle ilgili konuları vardı
Bu ürünün teknik özellikleri için değil edition olduğu için fiyatının bedava olduğunu düşünüyorum. Zamanında asusun evangelion mouse için benzer yorum yapan arkadaşlar olmuştu bir süre sonra baya arayan oluyor bunun 5070ti ekran kartı var çok pahalı 45-47 civarına düşse de alsak
Bence neden bedava;
Bu tip özel seri ürünlerin stoğu sınırlı mlg edition olduğu için piyasası bir hayli yükselecek değeri önemsiz dahi olsa bence keycapsleri çok güzel her türlü mouse rengiyle uyumlu olur ben sırf mlg edition olduğu için aldım
MLG edition olmayan dahi 3300 TL gördüğü en düşük...