Thepuns isimli üyenin son içerikleri

1. T

Razer Barracuda x 2022 THX indirim sorunu

İndirimi nasıl aktif edebiliyoruz
  2. T

Razer Barracuda X 2022 aktivasyon sorunu

Razer Barracuda X kulaklığını satın aldım. Ürünümü THX Spatial ses programını kullanmak için kaydettirdim ve bana e-posta yoluyla bir kod gönderdiler. Ancak THX Spatial programına kodu girdiğimde 'Girdiğiniz kod geçerli görünmüyor' hatası alıyorum. Daha önce aynı sorunu yaşayan ve çözümünü bulan...
  3. T

Rx 7700 xt ekran kartı için f/p intel işlemci hangisi?

Cevabınız için teşekkür ederim 🙏🏻 Bunu alırım o zaman ben 1725870182 Birde bişey daha sorucam 7700 xt ve i5 13400f için 650 w lık psu yeterli olur mu?
  4. T

Soket lga 1700 hangisini almam daha mantıklı olur?
  5. T

İ5 olarak dediniz değil mi? 1725869712 Bu dedikleriniz i5 için geçerli değil mi?
  6. T

Merhabalar herkese. Elimde rx 7700 xt ekran kartı bulunmakta ve anakartım intel destekli. İşlemci konusunda sıkıntıya düştüm f/p olarak en iyi oyun performansını hangi intel işlemciden alabilirim?
  7. T

Rx 7700 xt için işlemcim uygun mudur?

öncelikle herkese merhabalar. Ben kendimce bir sistem toplamak istedim fakat çok bir araştırma yapmadan ve bilgi birikimim olmadan yaptım bu işi. Şimdilik bir sıkıntı görünmüyor fakat aldıktan sonra bu darboğaz konusuyla karşılaştım. Çok önemli bir konu mudur sistemde ilerde bir sıkınt yaşar...
Geri