theRedkit isimli üyenin son içerikleri

1. theRedkit

Galeriden Silinen Fotolar İçin Yardım

Yok hocam
  2. theRedkit

Nasıl hocam detay verir misiniz 1789134389 Evet baktım ama sadece galeride ve dosyalardaki fotolar var
  3. theRedkit

İmkansız yani
  4. theRedkit

Birkaç ay önce silmiştim o yüzden sildiğim zaman önemli değildi yazdım
  5. theRedkit

Galerideki fotoğraf ve videolar google fotoğraflara otomatik yükleniyor diye bunu kapatmayı arıyordum ama yedeklemeyi kapatmak vs ne yaparsam bi türlü olmadı en son oradaki kamera albümündeki fotoğrafları sildim ordan silinince galeridende otomatik olarak silinmiş çöp kutusunda falanda bulamadım...
  6. theRedkit

İşlemci Sayısını Artırmak İcin Yardım

sürüm farkeder mi hocam
  7. theRedkit

Hocam ssd takamamda diğer önerdiklerinize bakıcam hangi sırayla yapmamı önerirsiniz
  8. theRedkit

1'den 4'e çıkartsam yani
  9. theRedkit

Lenovo Z5070 laptopum var çok eski olduğunun farkındayım ama biraz hızlanmasını istiyorum sistem yapılandırmasından işlemci sayısını artırırsam fanlar açısından sorun olur mu(4 tane)
  10. theRedkit

411k Tyt Jamyo Gelir mi?

398k ama başvuruda ham sıralama önemli eminim
  11. theRedkit

411k Tyt Jamyo Gelir mi?

Ham sıralamam tam 411k jamyo gelmesi imkansız mı cevaplarsanız çok sevinirim
  12. theRedkit

Pmyo sağlıkla alakalı bir soru

Herkese selamlar polislik istiyorum ama kafama bir şey takıldı ilkokuldan itibaren kulüpte oynuyordum bacaklarımda parantez gibi aşırı değil ama yinede birbirine değmiyor dediğim gibi zaten eski sporcuyum yürümemde koşmamda sorun yok ama yinede sıkıntı cıkartırlarmı sizce? Mülakatlara girmiş bu...
  13. theRedkit

Pmyo sağlıkla alakalı ufak bir soru

Herkese selamlar polislik istiyorum ama kafama bir şey takıldı ilkokuldan itibaren kulüpte oynuyordum bacaklarımda parantez gibi aşırı değil ama yinede birbirine değmiyor dediğim gibi zaten eski sporcuyum yürümemde koşmamda sorun yok ama yinede sıkıntı cıkartırlarmı sizce? Mülakatlara girmiş bu...
  14. theRedkit

Outlook hotmail sorunu

Hocam atılacak bir şey yok işte hiçbir şey gözükmüyor ama tekrar bakacağım bekleyin
  15. theRedkit

Outlook hotmail sorunu

Laptop hocam, posta uygulamasından kasıt şu windowsun eski sürümdeki uygulama. Onda ne atsam geliyordu ama sorun var bunda, siz nasıl çözdünüz
Geri