Herkese selamlar polislik istiyorum ama kafama bir şey takıldı ilkokuldan itibaren kulüpte oynuyordum bacaklarımda parantez gibi aşırı değil ama yinede birbirine değmiyor dediğim gibi zaten eski sporcuyum yürümemde koşmamda sorun yok ama yinede sıkıntı cıkartırlarmı sizce? Mülakatlara girmiş bu...
Herkese selamlar polislik istiyorum ama kafama bir şey takıldı ilkokuldan itibaren kulüpte oynuyordum bacaklarımda parantez gibi aşırı değil ama yinede birbirine değmiyor dediğim gibi zaten eski sporcuyum yürümemde koşmamda sorun yok ama yinede sıkıntı cıkartırlarmı sizce? Mülakatlara girmiş bu...
Önceden posta uygulamasında normal bir şekilde kullanıyordum ama outlooka geçtikten sonra hiçbir bildirim gelmemeye başladı. Doğrulama kodu gönderiyorum gözükmüyor random bir şey yazıp atıyorum gözükmüyor ne yapacağımı şaşırdım acil yardım lazım
Arkadaşlar iyi akşamlar 5 10 dk önce pc başında video izlerken birden fan bölümünden bip gibi bir ses geldi bende biraz bekleyince tekrar tekrar olmaya başladı fanın olduğu kısmın üstüne elimi koyunca cehennem gibi bir sıcaklık hissettim ne yapabilirim simdiden teşekkürler(pc yaklaşık 8-9...
Herkese iyi günler 10 gün önce bir kitap sitesinden alışveriş yapmıştım ama ne kargoya verildi nede baska bir şey oldu. Siparişi verdikten 2 3 gün sonra mail geldi yoğunluk var diye, bende bir şey demedim ama yoğunluk 3 gün olur 4 gün olur 10 gündür bekliyorum. Malum şikayet sitesine yazdım ama...
Herkese selamlar iphone cihazımda rehberde bir kişiyi en üste almak istiyorum. Mesela androidlerde başına nokta koyunca atıyordu ama bunlarda yok galiba. Nasıl yapabilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Büyük ihtimalle onu alırım. Şu an 5 yaşındaki bir çocuk bile tüm bilgilerimize ulaşabiliyor, ne alıp almadığımıza bakabiliyor, o yüzden çok sorun değil.