Galerideki fotoğraf ve videolar google fotoğraflara otomatik yükleniyor diye bunu kapatmayı arıyordum ama yedeklemeyi kapatmak vs ne yaparsam bi türlü olmadı en son oradaki kamera albümündeki fotoğrafları sildim ordan silinince galeridende otomatik olarak silinmiş çöp kutusunda falanda bulamadım...
Lenovo Z5070 laptopum var çok eski olduğunun farkındayım ama biraz hızlanmasını istiyorum sistem yapılandırmasından işlemci sayısını artırırsam fanlar açısından sorun olur mu(4 tane)
Herkese selamlar polislik istiyorum ama kafama bir şey takıldı ilkokuldan itibaren kulüpte oynuyordum bacaklarımda parantez gibi aşırı değil ama yinede birbirine değmiyor dediğim gibi zaten eski sporcuyum yürümemde koşmamda sorun yok ama yinede sıkıntı cıkartırlarmı sizce? Mülakatlara girmiş bu...
Herkese selamlar polislik istiyorum ama kafama bir şey takıldı ilkokuldan itibaren kulüpte oynuyordum bacaklarımda parantez gibi aşırı değil ama yinede birbirine değmiyor dediğim gibi zaten eski sporcuyum yürümemde koşmamda sorun yok ama yinede sıkıntı cıkartırlarmı sizce? Mülakatlara girmiş bu...