theRENN37 isimli üyenin son içerikleri

1. T

12. Sıınıfta Ea'dan Sayısala Geçilir mi?

eh anlamadım okulun mu bana faydası olmaz yoksa halledemezmiyim
  2. T

12. Sıınıfta Ea'dan Sayısala Geçilir mi?

Arkadaşlar selam, çok kritik bir eşikteyim ve kafayı yemek üzereyim, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şu an 12. sınıfım eşit ağırlıktayım ve bu ayın sonuna kadar bölm değiştirme haklkımız var. ama matematik ve fen temelim maalesef sıfıra yakın, bayağı eksiğim var. Buna rağmen hedefim kesinlikle...
  3. T

12'de Ea Dan Sayısala Geçiş

11'de eşit ağırlık okudum; matematik ve fen temelim eksik. Bu hafta içi de bölüm değiştirme dönemi tabii. Tıp hedefliyorum, elimden geleni yapmak istiyorum. Olmazsa maarife uygun çalışmaya başlayacağım ama değiştiremeyeceğim bir şey var, o da OBP. Sizce OBP'yi yüksek tutmak için EA'da kalıp...
  4. T

olmaz diyosun yani
  5. T

11'de eşit ağırlık okudum; matematik ve fen temelim eksik. Bu hafta içi de bölüm değiştirme dönemi tabii. Tıp hedefliyorum, elimden geleni yapmak istiyorum. Olmazsa maarife uygun çalışmaya başlayacağım ama değiştiremeyeceğim bir şey var, o da OBP. Sizce OBP'yi yüksek tutmak için EA'da kalıp...
  6. T

Sınıfta Kalma (Acil Öneri)

20k hedefliyorum. tıp yani.
  7. T

Sınıfta Kalma (Acil Öneri)

öncelikle 11. sınıfım seneye 12 ye geçiyorum. biliyorum gündeminiz farkli ama acil abilerimden ablalarimdan almam gereken tavsiyeler var. Lütfen sonuna kadar okuyun. Ben sene basi esit agirlik sectim hedefsizlik ve kafa karisikligi yuzunden seneye sayisaldan girmeyi dusunuyorum sinava. 20k...
Geri