Selam arkadaşlar, dizüstü bilgisayar için kablosuz klavye mouse önerisine ihtiyacım var genel günlük kullanım için istiyorum fazlaca oyun oynamıyorum oynadığım zaman da az çok hepsi işimi görür diye düşünüyorum hibrit kullanım yapacam denilebilir çok araştırdım ama bir türlü karar veremedim şık...
dik tutmaya çalışıyor derken usta orasını anlamadım bende oturma kısmı salıncak modu serbestken oturma kısmı öne doğru eğimli duruyor 1-2 derece belki ama hissediliyor yani 2025 modeli şuan HB üzerinde 11.215₺ görünüyor ben 2024 modelini 9.730₺ den satın aldım arasında çok bir fark yok maddi...
Hocam mekanizmayı nasıl ters takabilirim ki kurulum klavuzunda yazdığı gösterildiği gibi taktım zaten diğer türlü takıldığı zaman sallanma öne doğru oluyor onunda bir amacı olmuyor diğer konu içinde yaklaşık 10k ya satın aldım çok daha uygun fiyatlıları vardı uğraştırmasın diye biraz daha fazla...
Arkadaşlar selamlar, 2 gün önce HB üzerinden verdiğim linkteki koltuğu aldım kurulumunu yaptım falan 2 gündür kullanıyorum oyuncu koltuğu hiç kullanmadım ofis koltuğu kullanıyordum memnundum da açıkçası sırf meraktan nasılmış daha rahat mıdır diye aldım fakat şöyle bir sorunum var koltuk normal...
Arkadaşlar selamlar, 2 gün önce HB üzerinden verdiğim linkteki koltuğu aldım kurulumunu yaptım falan 2 gündür kullanıyorum oyuncu koltuğu hiç kullanmadım ofis koltuğu kullanıyordum memnundum da açıkçası sırf meraktan nasılmış daha rahat mıdır diye aldım fakat şöyle bir sorunum var koltuk normal...
Hocam az önce bunun siparişini verdim uzun zamandır dikkatimi çekiyordu yorumları genel olarak olumlu biraz kararsız kalmıştım ama hem taksit sayısı işimi gördüğü için hemde artık sıkıldım koltuk bakmaktan diye aldım bakabilirsiniz sizde kullanan arkadaşlar varsa onlarda tecrübelerini yazarsa...
Selam arkadaşlar yılbaşı indirimleri de varken bir kaç oyun almak istiyorum öneri yaparsanız memnun olurum aradığım bir tarz yok biraz uygun bütçeli olursa daha iyi olur genelde hikayeli oyunları oynuyorum fakat dediğim gibi fark etmez türü
outlast 1 - 2
mafıa 1 - 2 - 3
house flipper - ets falan...