TheSefisa isimli üyenin son içerikleri

1. T

Oyuncu kulaklığı önerisi

Arkadaşlar merhaba bu sabah maalesef 3 yıldan beri aktif olarak kullandığım g335'im beni bıraktı bilgisayar görüyor kulaklığı ama ne kulaklıktan ses duyabiliyorum ne de mikrofondan sesimi iletebiliyorum bana en fazla 3 bin liraya (3 bin lira olması gerekmiyor) kaliteli, g335i aratmıyacak...
  2. T

3000-5000 lira civarı oyuncu koltuğu

Arkadaşlar merhaba bu aralar koltuk arayışındayım ama bütçem biraz kısıtlı maalesef bana bu civarda önerebileceğiniz kaliteli ve uzun yıllar götürebilecek bir şey önerebilir misiniz ışıklı mışıklı saçma bir şey olmasın lütfen
  3. T

Poco x6 pro dan s24 fe ye geçiş yapılır mı

Hocam tr şart ya ben telefonu sonra en azından satabilmek isterim hiç uğraşmiyim IMEI kaydı ile
  4. T

Poco x7 pro f6 ile aynı sensörü kullanıyor bir daha bu reklam konusu yüzünden almam poco ve xaomi önceden deneyimlemiştim gündüzleri çok bir fark yok hatta yok bile akşamları diyafram açıklığı sebebi ile daha iyi ışık alıyor f6 (x7 pro) nın sensörü o da %10 Luk bir fark sanırsam bulutla...
  5. T

Var ama stabilizasyonu kötü diye biliyorum gerçekten çok kafam karışık bir de bu hafıza konusu hakkında da yorumunuzu dinlemek isterim
  6. T

Dediğim gibi hard core oyuncu değilim ama arkadaşlar girerse ben de girerim hani oyun konusunda da biraz iyi olmalı cihaz gerçekten kötü mü oyun konusunda mesela X6 pro LoL de 1.5 saat ısınmadan 120 FPS sabit veriyordu bunda 1 saat olsa bile kabulümdür
  7. T

Bir de ben bir şey sormak istiyorum saçma sapan bir şekilde 128 liği ile 256 lığı arasında 3-4 bin gibi bir fark var 128 liğe tam param yetiyor dediğim gibi fotoğrafçılık ile uğraşıyorum ve Canon connect ile bazı sevdiğim fotoğrafları telefona aktarıyorum düşürmeden aktardığımda 12 ila 17 MB...
  8. T

Aynısını düşünüyorum gerçekten saçmalıktan ibaret 1738486954 Bütün cevaplarınız için çok sağolun dostlarım ben birazdaha yatağımın köşesine oturup delik cebime bakayım :D elinde sonunda alıcam ama
  9. T

merhaba arkadaşlar bu aralar aklımda sadece bir soru var o da s24 fe ye geçmeli miyim. Neden geçmek istediğimi hemen anlatayım aslında böyle yeter artık bıktım bu telefondan gibi asla bir şeyim yok ama bir dün istanbul'u gezmeye gittiğimde fark ettim kendim lisanlı fotoğrafçıyım bazı yerlerde...
  10. T

Canon EOS r6 mı r7 mi yoksa başka bir r serisi mi

Arkadaşlar merhaba 3.5 yıldır yarı profesyonel bir şekilde fotoğraf çekiyorum ve yeni bir kameraya ihtiyacım var canon EOS 2000d ye sahiptim ama beni yarı yolda bıraktı maalesef aslında fiyatı bu kadar artırmayacaktım ama arkadaşım Taylanda gittiği için ona söyleyip getitiricem normalde r6 da...
  11. T

Lenovo Legion vantage yazılımı en iyi ayarlar

En iyisi ben bunu 2 yıl sonra yapayım dayanamam fazla bir şey yaparım elimde kalmasın :D teşekkür ederim bu arada
  12. T

Lenovo Legion vantage yazılımı en iyi ayarlar

Arkadaşlar merhaba bilgisayarı yeni aldım eskiden ıdeapad gaming 3 kullanıyordum o ile bunun yazılımı cidden çok farklıymış ekte gösterdiğim gibi böyle bir ayar var bilgisayarda 4070 ve i7 14700hx var bilgisayarın ırzına geçmeden böyle tatlı tatlı mesela forza da 2.5 k da her şey full de dlss...
  13. T

Sea of thives lavenderbeard hatası

Arkadaşlar merhaba sea of thives i ilk defa yükledim Lenovo Legion 5 pro bilgisayarım daha yeni aldım aldığımda gelen ultimate pass ile oyunu yükledim gayet güzel bana şu altta gördüğünüz hata geldi oyunu başlatmak istediğimde internette gördüğüm güvenli interneti kapattım ama yine de olmadı...
  14. T

Yeni laptopa SSD takma

Tam olarak o ne demek anlamadım bir de eski SSD de ki win ya da yeni deki win sıkıntı çıkartır mı + olarak bir de eksi bilgisayarımın GTX 1650 nin sürücüler ve i5 10300h ın sürücüleri duruyor ben çalıştırdımda bi sıkıntı olur mu
  15. T

Yeni laptopa SSD takma

Arkadaşlar merhaba yeni bir laptop aldım aldığım laptop şu https://www.teknosa.com/lenovo-legion-pro-5-intel-core-i714700hx-32gb-1tb-nvidia-geforce-rtx-4070-8gb-gddr6-16-wqxga-w11-onyx-grey-notebook-83df00amtr-p-125035951 Bunda 2 tane SSD slotu var diye biliyorum yanlış ise düzeltin lütfen...
Geri