Selamlar arkadaşlar,
İşlemci yükseltmeye karar verdim 2 işlemci arasında karar vermem gerekiyor. Yaptığım iş her türlü oyunu oynamak sistemimin kaldırdığı iyi grafik ayarlarında ve yayın açmak. Buna istinaden bütçe olarak düşünmeyip hem ileriye dönük hem performans olarak teknik bilgiler...
Selamlar Arkadaşlar,
Yakın zamanda MSI MAG Pano 100R PZ ARGB model bir kasa satın aldım. Kendisinin bir adet egzos fanı ve 3 adet yan bölümde fanı bulunuyor. Üst ve alt kısımdaki fan yerleri boş ( 6 adet ) Kasa beyaz olduğundan dolayı beyaz ARGB özelliğinde olan görüntü anlamında birbiriyle...
cevap için teşekkürler ,
Peki bu model ile deepcook ak620 digital arasında fark varmıdır. Görüntü olarak ak260 daha gözüme hoş geliyor bundan soruyorum
cevabın için teşekkürler , 9800x3d Bu klasmana giriyor mu bilmiyorum ama yine de değerlendirilenler arasında bir soğutucu daha fazla örnek kolaylaştırır seçmemi
Selamlar arkadaşlar,
Mevcut sistemim de AMD Ryzen 5 7600X kullanmaktayım ve MSI MAG 240mm sıvı soğutucu bulunuyor. Fakat sıcaklık değerleri konusunda hiç memnun değilim. Bilgisayarın boştaki sıcaklığı 70-75 derecelerde geziyor. Yakında zamanda çok kaliteli bir termal macun ile macun değişimini...
Merhaba ,
DXracer marka bir oyuncu koltuğum var. Yüzeysel olarak deformasyona uğradı. İnternette araştırdım fakat tam olarak bir sonuca ulaşamadım. Aranızda daha önce oyuncu koltuğu kaplaması yaptıran veya döşemesini yenileten var mıdır? var ise tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ? Yer...
Selamlar arkadaşlar,
Yakın zamanda bir ekran kartı almayı düşünüyorum ve 3080 serisine daha olumlu bakıyorum fakat aklıma takılan bir konu var yorumlarınızı ve bilgilerinizi merak ediyorum.
Fiyat = 10 Gb MSI kart 3.000 TL daha pahalı 12 GB olan daha uygun şuan bunun sebebi sadece...