Hocam ben şuan kullandığım pc de minecraft 1.13 de 10 fps bile alamıyorum. Bilgisayar mühendisliği için kullanıcam hem, hem de oyun için amacım en yüksek grafiklerde değil f/p olarak nasıl sizce ona göre alıcam da
https://www.hepsiburada.com/dell-gaming-g15-5515-amd-ryzen-5-5600h-16gb-512gb-ssd-rtx3050-windows-11-home-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000025NTJU?magaza=Hepsiburada
arkadaşlar tavsiye eder misiniz? Kaç yıl dayanır sizce? Bilgisayar Mühendisliği için idare eder mi beni?
Hocam doğduğumdan beri evde bi pc var. Ekran kartını bilmiyorum bakmadım bile. 1gb bişi. 2 gb ram var. kısaca eski bi pc. o yüzden oyun odaklı da alıyorum. lol minecraft zula gibi oyunlar dışında oyun oynayamadım. Minecraft da bile 1.14 den sonrasında çok kasıyor. Arkadaşın dediği dll g15 5515...
Evet ben zaten hem bilgisayar mühendisliği için hem de oyun için istiyorum. Daha yeni sınavdan çıktım. Üni ortamını falan da görmedim. Kim ne kullanıyor bilmiyorum. Biriyle iletişime geçtim üniden. 16 gb ram kullan diyor. 500 gb ssd olsun diyor başka bir şey demiyor. Bulduğum bilgisayarlar da 8...
Arkadaşlar merhaba. Maksimum 15k bütçem var. Hem bilgisayar mühendisliğinde işte kullancağım programlar için hemde oyun için almayı planlıyorum.Taksitle alıcaz bide yüksek ihtimal. Aklımda iki tane var. Biri LENOVO Ideapad Gaming 3 82k200k3tx Ryzen5 5600h 8gb 512ssd Gtx1650 15.6" Fullhd Freedos...