Aİ özellikleri paralı olacak hocam ayrıca bi telefonu 6 yıl kullansan ne yazar o zamana kadar yeni teknolojiler çıkar ama sizin kararınız ayrıca 14T Pro...
Hocam telefon kullanmak için alınıyor satmak için değil magic gayet güzel 7 yıl güncelleme, işlemci, kasa, batarya, kamera olarak yazılımı gayet temiz emin...
HepsiBurada'dan alabilirsin 258gb 28bin TL bu arada bu fiyata ben olsam yd cihaz alırdım eğer oyun için kullanacaksanız poco f7 öneririm yada direkt bu...
5060 lı sistem aldık hocam fps oyunları oynadığımdan 8gb vram yeterli 4070 de alabilirdim fakat bunda 32gb ram falan var 12400f işlemci 500gb m2 ssd var...
15 pro en mantıklısı hem düşük ışıkta hem işlemci hem ekran hem apple intellegince olarak apple intelleginc türkiyeye gelirse bu telefonların değeri çok...
Hocam bende pc aldım o paraya XD. Lise 2'ye falan geçince alacağız büyük ihtimal sadece merhaba merhaba için kullanıyorum çünkü telefonu. Bu arada vivo çok...
Hocam şimdi siz telefon önerisi yaptınız sırf ONE UI diye bir cihaz alınmaz bunu ekleyim 13T Pro sıfırı 28k civarı bizim bahsettiğimiz model 35k bu arada...