50 tane ürün varsa 7-8 tanesinde gerçek indirimler oluyor, kalanlar stok eritme amaçlı koyuluyor ama her hafta bakmak lazım gerçek indirimler oluyor güzel hizmet
Ben Odyssey g5 32inc kullanıyorum 2k 32 inc güzel gidiyor curved iyi, 32 büyük gelir diyorsan 27 versiyonu var 2k ile daha güzel olabilir öneririm sadece standı çok kötü belki bir kol alırsın daha iyi olur
Özellikleri güzel tabi 4k modellere çok bakmadım bende Odyssey G5 32 Curved var 2k o memnunum senin aldığın modelin fiyat bandında başka neler var pek bilmiyorum açıkçası ben WQHD modellerini de çok beğeniyorum geniş ve curved olanlar harika özellikle
Odyssey serisinde gelen bir özellik tepki süresini kendin ayarlayabiliyorsun MBR açınca ghosting neredeyse kalmıyor ama biraz parlaklıktan feragat etmen gerekiyor, ha bu arada G7 serisinde ghosting sorunu yaşayacağını sanmıyorum
Hocam aynı fiyata(2k) kablolu Asus Rog Cetra II Core alsam çok mu enayi olurum?? :D Kulak üstü almak istemiyorum saça zarar kafama zarar ağrıtıyo yazın terletiyo vs vs
Hawk kullanan arkadaş var 1 yıl sonunda çok pişman açıkçası, keşke daha kaliteli bir şey alsaydım diyor
1702718133
Hocam kullanıyor musun sen derisi terletme konusunda sıkıntı yaşatıyor mu?
Arkadaşlar plastik sandalyeden gaming koltuğa update yapacağım, günde 12 saat kadar oturuyorum ve tek sefer alıp yıllarca sorunsuz kullanmak isterim. Bütçem 10k civarı. Sade ve kaliteli bir şey bakıyorum estra saçma sapan rgb vs gerek yok bunlara boyum 183cm 110 kiloyum şuan aklımda sadece HP...