4 dakika boyunca yaptım herhangi bir sorun yoktu belki ama testte işlemcimin bakım zamanı geldiğini fark ettim sıcaklık değerleri 86 dereceyi gördü ekran kartım maks 73 dereceyi görüyor w dalgalanması olmadı acaba windowsun yeni sürümüyle alakalı yaşadığım bir problem olabilir mi dün akşam yeni...
Arkadaşlar selamlar, daha demin oyun oynuyordum ve oynarken sistem bir anda kendini resetledi.
Öncelikle belirteyim, ekran kartımı 3 hafta önce değiştirdim ve neredeyse her gün oyun oynadım, testlerini yaptım, bir problem yoktu. Ekran kartına PSU yetersiz kalır, sistemi patlatır diye dün Delta...
Arkadaşlar selamlar ben yakın zamanda akvaryum kasaya geçiş yaptım. Kasanın fanlarını hem estetik dursun diye hemde içeriyi güzel bi şekilde soğutsun diye değiştireceğim kasamın içerisinden 4 tane standart ama yüksek performanslı fan çıkıyor bende üzerine ekleme yapacağım toplamda 10 tane fan...
Merhaba valoranttan 3.parti yazılım banı yedim fakat botlara ne yapsam düzeltemiyorum aranızda düzeltebilen var mı hiç bir şekilde 3.parti yazılım kullanmıyorum kullandığım bütün uygulamalar onaylı uygulamalar hesabım yaklaşık 10k civarı ediyordu bütün emeklerim ve param gitti destek olabilecek...