theviper35 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Gmailden mi buldular yoksa pansl mi kafama takıldı

Ne borcu 😂
  2. T

Gmail değil panel diyorsun demi benimkine kesin
  3. T

Gmailimden değildir demi kral panelden mi yaptılar diyorsun
  4. T

Babamın tel numarası çıkıyor mu yani 1775061677 Babamın tel numarası çıkıyor mu yani
  5. T

Anladım teşekkürler mail değil diyorsan eğer bir de benim hattım babamın üzerine kayıtlı babamın numarası çıkıyor mu cidden ya birkaç kişiye sordum sadece e okul fotosu gözükür panelden numara çıkmaz falan demişti
  6. T

Şöyle hocam benim numarsm dediğim gibi babamın üzerine kayıtlı
  7. T

Anladım teşekkürler mail değil midir diyorsun bir de benim hattım babamın üzerine kayıtlı babamın numarası çıkıyor mu cidden ya birkaç kişiye sordum sadece e okul fotosu gözükür panelden numara çıkmaz falan demişti 1774994380 Anladım teşekkürler mail değil diyorsan eğer bir de benim hattım...
  8. T

Yok yazmadı benim mailimi kontrol ettim sorun gözükmedi
  9. T

Babama birileri panel üzerinden yabancı numaradan wp'den benim hakkımda yalan yanlış şeyler yazmış. Siber suçlardan tanıdığımız var. Çok babamın numarası panelden mi çıkmıştır yoksa mailime mi girdiler diye endişelendim de panel midir, panelden babamın numarası gözükür mü yoksa Gmail'den mi...
  10. T

Gmail mi yoksa panel mi

Babama birileri panel üzerinden yabancı numaradan wp'den benim hakkımda yalan yanlış şeyler yazmış. Siber suçlardan tanıdığımız var. Çok babamın numarası panelden mi çıkmıştır yoksa mailime mi girdiler diye endişelendim de panel midir, panelden babamın numarası gözükür mü yoksa Gmail'den mi...
Geri