Kanka senin oyun zevkine kalmis ama ben oynadigimda karanlik sanatlar agirlikli gittim steamdede vardi birisinin postu bunun hakkinda
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2932918680
burdan bi incelersin
Şubat ayındaki indirimleri kaçırdım. Özellikle Resident Evil serisini almak istiyorum.Daha önceki yıllara bakınca Capcom oyunları genelde hangi dönemlerde indirime giriyor? En erken ne zaman tekrar ciddi bir fiyat düşüşü beklenir? Tecrübesi olan varsa bilgi verebilir mi?
Bende birseyy sorabilirmiyim ya bende de 2x8 ddr5 ram var suan calismiyorum o yuzden yukseltemiyorum sizce bunlarin yanina bi 2x8 dahami gider yoksa bunlari satip 2x16 mi
normal bu sicakliklar kanka. 7800X3D boost yaparken 80–85 derece bandını görebiliyor, 83–84 anlık çıkıp tekrar 75’e düşmesi de normal davranış. Sürekli 88–89 sabit görmüyorsan bir problem yok. daha serin calissin istiyosan biosta pbo acik kalsin curve optimizer -20 ile basla eger stabilse -25...
yaptığım ayarlarla işlemci frekansları stock'a gore 150-200mhz arasi daha yüksek boost yapıyor ozellikle multicoreda goruluyor bu cinebench tarafinda.Yani bu voltaj düşüşüyle hem daha serin çalışıyor hem de boost frekanslar daha yukarı çıkıyor. %10 luk dilimde bir performans artisi sagliyor...