thewallolive isimli üyenin son içerikleri

1. thewallolive

Hogwarts legacy yetenek

Kanka senin oyun zevkine kalmis ama ben oynadigimda karanlik sanatlar agirlikli gittim steamdede vardi birisinin postu bunun hakkinda https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2932918680 burdan bi incelersin
  2. thewallolive

Yardım Resident Evil İndirimi Ne Zaman Gelir? (Şubat Fırsatını Kaçırdım)

Eyw canlar sagolun Simdilik ilk oyunlari oynayayim o en son is tesekkur ederim yine de
  3. thewallolive

ya zaten seriyi bastan oynamak istiyorum requiemi de ileri bi tarihte hallederiz , tesekkurler bu arada
  4. thewallolive

Şubat ayındaki indirimleri kaçırdım. Özellikle Resident Evil serisini almak istiyorum.Daha önceki yıllara bakınca Capcom oyunları genelde hangi dönemlerde indirime giriyor? En erken ne zaman tekrar ciddi bir fiyat düşüşü beklenir? Tecrübesi olan varsa bilgi verebilir mi?
  5. thewallolive

Yardım Beyler acilen ram konusunda öneriniz lazım

Bende birseyy sorabilirmiyim ya bende de 2x8 ddr5 ram var suan calismiyorum o yuzden yukseltemiyorum sizce bunlarin yanina bi 2x8 dahami gider yoksa bunlari satip 2x16 mi
  6. thewallolive

Yardım Beyler acilen ram konusunda öneriniz lazım

Hocam konudan bagimsiz bu ram fiyatlari nedir aman allahim :cry:
  7. thewallolive

Işlemci tercihi destek

7600x kullaniyorum bi sorunum yok ama aradaki fark cok yuksek degil 7500f al gec
  8. thewallolive

Yurtdışından ne alınır?

kamera
  9. thewallolive

7800x3d cs go 2k sıcaklık

normal bu sicakliklar kanka. 7800X3D boost yaparken 80–85 derece bandını görebiliyor, 83–84 anlık çıkıp tekrar 75’e düşmesi de normal davranış. Sürekli 88–89 sabit görmüyorsan bir problem yok. daha serin calissin istiyosan biosta pbo acik kalsin curve optimizer -20 ile basla eger stabilse -25...
  10. thewallolive

Oyun Donduktan Sonra Sistem BIOS’a Atıyor

ram expo 6200 icin stabilmi bilmiyorum . onu dusurmeyi denedinizmi ? test icin 5600 civarina dusurup oyle deneyin derim
  11. thewallolive

Monitör tutucu tavsiye

https://amzn.eu/d/iwU8VFH abime almistim
  12. thewallolive

35k ya aşcı olarak çalışmak mı yoksaa 3d artist olmak mı

bence ikisini bir arada gotur belli bir seviyeye geldikten sonra istedigin ise yonelirsin
  13. thewallolive

Yardım Ryzen 5 7600 işlemcime PBO mantıklı mı?

yaptığım ayarlarla işlemci frekansları stock'a gore 150-200mhz arasi daha yüksek boost yapıyor ozellikle multicoreda goruluyor bu cinebench tarafinda.Yani bu voltaj düşüşüyle hem daha serin çalışıyor hem de boost frekanslar daha yukarı çıkıyor. %10 luk dilimde bir performans artisi sagliyor...
Geri