Merhaba beyler ben max 10K bandıunda bir monitör arıyorum yardımcı olursanız, örnekteki gibi grafikli oyun oynarken 2k 27 inç fps oynarken de 170hz seviyesinde bir moniitör önerirsiniz bu daha iyi derseniz sevinirim...
Dostlar yazılımsal olduğunu düşünmüyorum çünkü format ve temiz bir kurulum yaptım hala aynı sorunlar var.Donanımsal olabilir.
1677423867
Sıcaklık değerlerini kontrol ettim onluk bir sorun da gözükmüyorç
Merhaba millet size bilgisayarım hakkında danışmak istediğim bir sorun var. Bilgisayar normal kullanımda hiçbir sorun çıkartmıyor ama oyunlarda ekranı kapatıyor ama kasa kapanmıyor.Bilgisayar ilk sesleri kesiyor kulaklığa çıt diye ses geliyor sonrasında ne oluyorsa oluyor.Bu sorun nelerden...
Merhaba arkadaşlar ben 2 yıl önce bir sistem aldım.Şuanda da bu sistemi satmaya karar verdim.
Sizce bu sistemin hakederi nedir?Beni de sıkıntıya sokmadan fiyat önerilerini alabilir miyim?
Arkadaşlar yakın zamanda klavye almayı düşünüyorum. Bütçede en fazla 350 lira, buraya beğendiğim birkaç tane beğendiğim klavyeden koyucam. Klavyeler hakkında bilgi sahibiyseniz öneri ve fikirlerinizi almak isterim...
Arkadaşlar bir ekran kartı alıcam bütçe en fazla 500 ama daha ucuz olursa iyi olur aklımda gt 1030, rx550 2 gb gibi kartlar var ama 2.el sizin önerebileceğiniz iyi bir kart varsa linkini yollayabilir misiniz?
1603413460
8 gb ram'e ve Intel xeon e5450'ye sahip pc arkadaşlar oc yapılı 3.60 ghz.